Smiley, copleșit de urări de ziua lui. Uite cine a fost alături de el

Smiley, copleșit de urări de ziua lui. Uite cine a fost alături de el

Smiley este bogat. Are atât de mulți prieteni, încât nu va duce lipsă niciodată de sprijin la nevoie. La aniversarea celor 35 de ani, artistul a fost copleștit de urări de „La mulți ani” venite din toate colțurile țării și din afara ei.

Este clar ca lumina zilei: Smiley e iubibil rău, iar asta se vede din miile de mesaje de bine care au început să curgă pe conturile sale sociale încă de azi noapte. În ziua în care artistul a împlinit 35 de ani, prietenii și colaboratorii săi și-au unit forțele pentru a-i arăta cât de mult înseamnă el pentru ei. #LaMultiAniSmiley a devenit expresia zilei pe pagina de Facebook Vocea României, locul în care cei care îl iubesc i-au urat să aibă parte de tot ce e mai bun în viață. Să trăiești, să înflorești, Smiley și prietenii tăi la fel!

Colegii săi de la Vocea României, antrenorii Andra, Irina Rimes și Tudor Chirilă i-au pregătit un cadou muzical, alături de Paul Ilea și Viorel Sîrbu (bandul show-ului Vocea României). Printre urări de „La mulți ani”, Smiley a fost sfătuit să continue munca grozavă pe care o depune acum și... să se însoare și să facă niște copii frumoși și talentați ca el.


Asta-i bună! Smiley a fost declarat cetățean de onoare al unui oraș imaginar. Andi Moisescu, aflat în vacanță în Grecia, a pus la cale o scenetă prin care artistul a fost recompensat pentru „valoroasa contribuție care a schimbat viața comunității”. Filmulețul e demențial, dar trebuie să-l urmăriți până la final.


Pavel Bartoș
, cu care Smiley face pereche la Românii au talent, i-a mulțumit „dragului Andrei” că îi e prieten și că va continua să fie prietenul lui.


Corneliu Ulici, prezentatorul emisiunii Visuri la cheie de la PRO TV, i-a transmis gândurile sale pe pagina de Facebook Vocea României. Dar nu a fost singur, ci cu un grup de copii care ascultă muzica lui Smiley. Micuții nu știau că azi idolul lor împlinește 35 de ani și s-au bucurat că au avut ocazia să-i ureze „La mulți ani”. Iată cum arată mesajul lor.


Stilistul vestimentar Adina Buzatu i-a transmis gândurile ei tocmai din Moscova, unde se află acum în vacanță. Smiley trebuie să se pună pe treabă fiindcă Adina i-a urat să-i depășească la succes pe Michael Jackson, Beatles și Gheorghe Zamfir. 


Chișinăul e aici? Da, e aici, iar Anna Lesko i-a transmis „La mulți ani” din capitala Republicii Moldova. Hei, Anna! Ce-i cu locomotiva aia în spatele tău?

Urmărește toată ziua pagina de Facebook Vocea României ca să vezi cine i-a mai pregătit surprize lui Smiley!

Transmite-i și tu un mesaj lui Smiley! #LaMultiAniSmiley

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni