• Emisiuni
  • Vocea României
  • Smiley, al treilea antrenor de la Vocea: „Pentru Vocea României sunt mereu pregătit”

Smiley, al treilea antrenor de la Vocea: „Pentru Vocea României sunt mereu pregătit”

Smiley, al treilea antrenor de la Vocea: „Pentru Vocea României sunt mereu pregătit”

E cel mai longeviv antrenor de la Vocea României și nu are de gând să se oprească aici. Domnul Smiley a pregătit armele muzicale înainte de debutul sezonului 8 și e gata să ne spună tuturor cu ce ganduri pornește la drum în această ediție.

Și-a adjudecat sezoanele 1 și 7 la Vocea României, dar il vrea și pe al optulea. Smiley știe ce-i trebuie pentru a ieși din nou învingător, deși în acest sezon are o concurență dură din partea lui Tudor Chirilă și a nou-venitei în echipă, Irina Rimes. Iar cel de-al patrulea antrenor care urmează să vină la Vocea, al cărui nume nici el nu-l știe, ar putea să-l încurce și mai mult. Doamnelor și domnilor, Smiley e de un fair-play molipsitor și are doar cuvinte de laudă despre colegii antrenori. Cel puțin până la primele blinduri. Iată cum vede cel de-al treilea antrenor Vocea României competiția din acest an.

Domnu’ Smiley! Cei șapte ani de-acasă îi ai, acum mergi pe al optulea. Cu ce gânduri începi sezonul 8 la Vocea României?

„Cu gândul de a găsi noua Voce a României și de a o aduce în echipa mea. Cu fiecare sezon, mi se pare că vin voci tot mai puternice și mai speciale. Anul trecut, au venit tineri de 16, 17 ani care au așteptat să împlinească vârsta legală ca să participe la acest concurs, oameni care au crescut cu Vocea României. Unul dintre ei a și câștigat-o – Ana Munteanu. Mi s-a părut un sezon frumos și sper ca anul acesta să fie și mai frumos și mai spectaculos.”

Vă ia Irina Rimes fața anul acesta?

„Eu cred că fiecare antrenor are rolul lui și șansa lui în acest show. Irina este la început și cu siguranță oamenii vor fi curiosi să vadă cum va evolua. Și eu la fel. De un singur lucru sunt sigur: va fi foarte entuziasmată de Vocea României, pentru că este exact genul acela de competiție care îți transmite o energie foarte bună și te entuziasmează chiar dacă ești la al 8-lea sezon, cu atât mai mult la primul”.

Ce crezi că are ea și nu ai tu sezonul ăsta? E un oponent redutabil? Nu ne spune că ți-e frică! De fapt ne poți spune, ținem pentru noi.

„Irina a avut o evoluție frumoasă de când a apărut. Sunt curios cu ce va veni în scaunul de antrenor”.

Chirilă zicea că îi ține pumnii. Tu îi declari război?

„Vocea României nu este un război. Întotdeauna am considerat că este o competiție în care fiecare pleacă la drum cu șanse egale. Eu le țin pumnii tuturor. Știu că până la urmă depinde de fiecare dintre noi să profităm la maximum de șansa care ni se oferă, să știm să facem cele mai bune alegeri și să găsim strategia câștigătoare”.

Cum te pregătești de acest sezon Vocea României? Ce tabieturi ai înainte de primele blinduri?

Pentru Vocea României sunt mereu pregătit. Pentru mine, munca de antrenor nu se oprește niciodată. Vocea României este un alt loc în care fac ceea fac în fiecare zi: descopăr talente, le ajut să se dezvolte, compun piese pentru ele și împreună cu ele în studiourile HaHaHa Production. Cred că aceste aspecte sunt și principalele motive pentru care am început și îmi doresc să continui în rolul de antrenor la Vocea României. Nu am niște tabieturi anume înainte de blind-uri, ci pornesc întotdeauna cu gândul de a mă bucura cât mai mult de experiență”. 

Care sunt așteptările tale înainte de fiecare blind? Știi, acolo în scaunul tău de antrenor, la ce te gândești înainte să înceapă evoluția concurentului?

„Blind-urile sunt printre momentele mele preferate, pentru că atunci strângem recolta de voci. Încerc să-mi imaginez cine și cu ce mă va mai putea surprinde după 7 sezoane de Vocea României. De fiecare dată, mi se depășesc așteptările, ceea ce e un lucru extraordinar. Avem mulți oameni talentați pe care este bine să-i cunoaștem și să-i susținem și după ce se termină competiția”.

Cum arată, în viziunea ta, bărbatul perfect? Te încadrezi? 

„Există așa ceva? Eu sunt doar nu om. Nu țin să fiu perfect, vreau să fiu eu, cu bune și cu rele, și să-mi trăiesc viața făcând ceea ce îmi place cel mai mult: muzica”.

Ai ajuns la un milion de urmăritori pe Insta. Ce înseamnă pentru tine asta și ce le transmiți celor care sunt zilnic cu tine în rețea?

„Da, tocmai am devenit milionar… în followers și pe Instagram. Mă bucur mult să am o comunitate atât de mare și de frumoasă de oameni. Le mulțumesc că sunt alături de mine și că mă ajută să-mi duc muzica mai departe”.

Irina Rimes, Tudor Chirilă și Smiley sunt primii trei antrenori din noul sezon Vocea României, însă provocările nu se termină aici! Rămâi conectat online și vei afla în continuare cine li se va mai alătura celor trei și cum va arăta show-ul în sezonul 8! Zilnic vei descoperi noutăți pe pagina oficială de Facebook Vocea României, pe protvplus.ro și pe vocearomaniei.protv.ro. Fii cu ochii pe Vocea și fii primul care află cine vine la Vocea!  

Vocea României – Doar vocea contează!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni