• Emisiuni
  • Vocea României
  • Voci magice au intors scaunele antrenorilor la "Vocea Romaniei", sambata seara, la ProTV. Revezi cele mai bune momente

Voci magice au intors scaunele antrenorilor la "Vocea Romaniei", sambata seara, la ProTV. Revezi cele mai bune momente

Voci magice au intors scaunele antrenorilor la "Vocea Romaniei", sambata seara, la ProTV. Revezi cele mai bune momente

Sambata seara, la ProTV, magia celor mai bune voci din tara a rasunat cu putere in platoul de la "Vocea Romaniei".

"Vocea Romaniei", lider absolut al audientei

Sambata seara, 19 octombrie, la “Vocea Romaniei”, antrenorii si-au disputat mai aprig ca oricand cele mai bune voci din tara, iar ProTV a fost inca o data lider absolut de audienta pe toate segmentele de public.

Cu 13,7 puncte de rating si 31,4% cota de piata la nivelul publicului comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani din mediul urban, Pro Tv a obtinut o audienta aproape tripla fata de Antena 1, urmatoarea clasata, cu doar 4,6 puncte de rating si 10,4% cota de piata.

Si in ceea ce priveste publicul din mediul urban, cei mai multi telespectatori au urmarit aseara “Vocea Romaniei”, iar ProTV a inregistrat un rating de 12,3 puncte si 24,2% cota de piata, de aproape doua ori mai mult decat urmatoarea clasata, Antena 1, cu 6,5 puncte de rating si 12,9% share.

La nivelul intregii tari, “Vocea Romaniei” a fost de departe preferata celor din fata micilor ecrane sambata seara, fiind urmarita in minutul de aur 22:17 de aproape trei milioane de telespectatori. In intervalul orar de difuzare al show-ului, 20:28 - 23:04, ProTV a obtinut o medie de audienta de 11,8 puncte de rating si 22,5% share, aproape dublu fata de Antena 1, clasata pe locul al doilea in topul audientelor, cu 5,6 puncte de rating si 10,8% cota de piata.

 

Curajul concurentului care a venit in scaun cu rotile sa isi arate talentul sau al celui care si-a sacrificat bursa de studii in strainatate pentru a participa la “Vocea Romaniei” au emotionat o tara intreaga. De la antrenori de tenis pana la contabili, pasiunea pentru muzica a adus pe scena competitiei supreme a vocilor personaje memorabile. Cu zece concurenti alesi pana acum, Horia conduce in topul echipelor, urmat la egalitate de Smiley, Lori si Moga, fiecare cu cate noua “invatacei” gata sa se antreneze pentru titlul de “Vocea Romaniei”.

Cu emotii uriase si o energie de nestapanit, antrenorul de tenis Andrei Hanghiuc a servit un as muzical in platoul de la “Vocea Romaniei” cu piesa “I Need a Dollar” si a reusit sa intoarca scaunul lui Smiley, al lui Brenciu si pe cel al lui Moga. “Nu pot sa zic ca ai stat prea mult pe o nota, dar ai o nebunie si o energie care ma duce cu gandul la entertainment”, l-a felicitat Moga, iar Brenciu i-a spus ca il intelege perfect: “Ideea e ca nu puteai sa stai pe o nota pentru ca tenismanul nu sta locului”. Domnul antrenor si-a ales noul antrenor, vorba Loredanei, nu cu mintea sau cu sufletul, ci cu nebunia, astfel ca a intrat in echipa lui Smiley.

Moldoveanca Elena Salaru l-a impresionat pe Smiley de doua ori: o data cu interpretarea melodiei “Bring me to Life” a celor de la Evanescence, iar a doua oara, atunci cand a intors scaunul.  “Eu cred ca in seara asta it was meant to be ca Smiley sa se intoarca, daca te duci langa ea o sa vezi o potrivire extraordinara”, i-a spus Brenciu colegului sau. Cu o aparitie demna de catwalk, Elena a venit la Vocea Romaniei insotita de la fel de frumoasa ei sora, adusa pe scena de Bartos. “Am vazut si romani fericiti”, a fost concluzia prezentatorului, in timp ce Smiley le lua in brate pe cele doua fete, iar mama acestora a venit cu completarea din culise : “Il facem pe Smiley un ginere”.

MOMENTELE VIDEO LE POTI REVDEA AICI

Valentin Campean, student la Conservator, i-a convins pe Smiley si pe Brenciu de calitatile sale vocale dupa interpretarea piesei “Insatiable”. “Douazeci si doi de ani e varsta perfecta sa intri in echipa mea”, i-a spus Horia, dar Smiley a fost mai convingator: “La mine nu e nimic standard, sunt toti niste speciali”, astfel ca Valentin a a ales echipa celui mai “zambaret” antrenor.

“What Do You Want from Me”  a cantat  plin de verva brasoveanul Lucian Francu  si a intors toate cele patru scaune ale antrenorilor. “Cred ca am copilarit in acelasi cartier” i-a spus Luci lui Horia, iar raspunsul a venit imediat “O sa avem atatea de povestit”. “Nu inseamna ca daca esti din acelasi oras cu agitatul numarul unu va veti si intelege amandoi, doi colerici mai greu”, i-a subliniat Moga concurentului, inca emotionat in urma prestatiei. “Eu te pot ajuta sa ai priza mai mare la public”, i-a  spus Smiley, care l-a si convins astfel pe Lucian sa se alature echipei sale. “De cand a inceput sa cante mi-am dat seama ca lipseste o doaga, ceea ce mie imi place, caut oameni aparte”, a declarat antrenorul despre noua sa “achizitie” vocala.

Mihai Farkas si-a indeplinit visul de a canta pe o scena ca cea de la “Vocea Romaniei”, iar faptul ca a si intors doua scaune a venit ca o surpriza foarte placuta. Pus sa aleaga intre o bursa universitara la Leeds si participarea la Vocea Romaniei, Mihai si-a ascultat inima si bine a facut. Brenciu si Moga s-au duelat pentru tanarul talentat. “Acum, in direct, iti stabilesti urmatorul vis”, i-a subliniat Smiley lui Mihai, care a ales sa il aiba alaturi ca mentor pe Marius Moga.

“Upside Down” le-a cantat Elis Opris antrenorilor sambata seara si i-a intors pe Lori, Marius si Horia. “Ma uit la tine si mi-aduc aminte cum eram si eu, tanar si plin de viata”, i-a spus Horia, dispus sa faca pentru ea “un triplu salt mortal pe scaun”, daca va alege “team Brenciu”. “M-am intors pentru ca mi-a placut bucuria din glasul tau”, a venit replica lui Moga, care a convins-o pe Elis sa mearga in echipa lui si l-a salvat pe Brenciu de la acrobatii periculoase.

“Eu sunt imperfect, dar alaturi de tine cred ca vom cunoaste perfectiunea” i-a spus Brenciu noii sale concurente, Kinga Farkas, care a interpretat melodia “Unfaithful” a Rihannei. Cu ochii in lacrimi de emotie, Kinga i-a multumit antrenorului sau dupa iesirea de pe scena prin intermediul camerei, promitand ca va face treaba buna pe mai departe.

Clujeanu Arpad Torok a ridicat in picioare intreaga audienta, inclusiv pe Smiley, care a inceput sa danseze pe acordurile hit-ului “I Feel Good”. Cu doua scaune intoarse, cel al lui Smiley si cel al lui Brenciu, Arpi a primit numai laude. “Mi-ai dat o energie foarte buna, am dansat, ne-am simtit bine”, i-a spus Smiley, iar Brenciu a plusat: “Ai cantat sanatos aceasta piesa, probabil acele trei fete te-au si dezbracat din priviri”. In cele din urma, Arpi a decis ca “I feel good with Brenciu”.

Florin Mandru le-a facut o surpriza extraordinara celor trei antrenori care au intors scaunele. Lori, Moga si Brenciu au ramas fara cuvinte cand l-au vazut pe concurentul care a venit la “Vocea Romaniei”, chiar daca este obligat sa se deplaseze intr-un scaun cu rotile. “Tu realizezi ca ai facut o revolutie venind aici? “ i-a spus Brenciu, iar Moga s-a declarat profund impresionat: “Imi place emotia din vocea ta, nu-mi gasesc cuvintele”. “Ai o voce superba si un timbru special, gutural, barbatesc, sexy. Cred ca faptul ca ai venit aici e un exemplu pentru toti  cei care care n-au avut curajul sa vina la Vocea Romaniei”, i-a spus Lori noului sau concurent, care a ales-o pe diva si datorita faptului ca este nascuta exact in aceeasi zi si in acelasi an ca si sotia sa.

Auditiile pe nevazute se apropie de final, insa antrenorii inca mai au multe piese de ascultat si voci fantastice de ales. Loredana, Smiley si Moga au fiecare cate cinci locuri libere in echipele lor, iar Horia, patru. Magia de sambata seara continua si saptamana viitoare, pe 26 octombrie, de la 20:30, la “Vocea Romaniei”, numai la Pro Tv.

"Vocea Romaniei" este integral aici

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni