• Emisiuni
  • Vocea României
  • Shakira a stat departe de ochii presei dupa ce s-a aflat ca va deveni din nou mama. Cum arata artista insarcinata in sapte luni

Shakira a stat departe de ochii presei dupa ce s-a aflat ca va deveni din nou mama. Cum arata artista insarcinata in sapte luni

Shakira a stat departe de ochii presei dupa ce s-a aflat ca va deveni din nou mama. Cum arata artista insarcinata in sapte luni

Cantareata columbiana Shakira si fotbalistul formatiei FC Barcelona, Gerard Pique, vor deveni din nou parinti in luna ianuarie 2015, a declarat Carlos Vives, un apropiat al artistei, informatia fiind acum confirmata si de artista.

De cand si-a anuntat sarcina, Shakira s-a tinut departe de ochii presei si a luat o apuza de la cariera sa muzicala. Nici paparazzii nu au reusit sa obtina prea multe imagini cu vedeta. De curand, insa, Shakira si-a facut aparitia la un concert de muzica clasica, in Berlin, si a publicat cateva fotografii de la eveniment pe pagina sa de Facebook, unde are peste 100 de milioane de fani.

 

La scurt timp dupa ce s-a aflat ca este insarcinata, Shakira si sotul sau au profitat de cateva zile de pauza si s-au relaxat la o ferma din Spania, insotiti de fiul lor, Milan, si cativa prieteni apropiati. Fotbalistul este cel care a publicat pe pagina sa de Facebook, unde are peste 14 milioane de fani, cateva imagini in care apare alaturi de frumoasa lui sotie, a carei burtica incepe deja sa se vada putin pe sub tricoul mulat.

 

 

 

Daca in urma cu o saptamana un apropiat al celor doi, Carlos Vives, a declarat: "Da, este insarcinata si este foarte bucuroasa", aceasta afirmatie a fost confirmata de artista pentru ziarul "El Periodico de Catalunya": "Da, este adevarat".

Shakira si Pique au un baietel, Milan, nascut in ianuarie 2013, iar de atunci cei doi sunt cea mai fericita familie din lumea mondena, amandoi isi adora copilul, au mare grija de el, dar nici iubirea dintre ei nu este lasata deoparte. De data aceasta, presa speculeaza ca cei doi vor avea de aceasta data o fetita. 

Nu de putine ori si-au facut declaratii de dragoste in public, camerele de fotografiat i-au surprins in momente de tandrete, si iata ca, dragostea mare dintre ei da din nou roade. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni