• PRO TV
  • "Shakira de Romania" s-a reinventat si e complet schimbata. Cat de sexy este frumoasa cantareata la piscina, intr-un costum de baie care ii flateaza formele 

"Shakira de Romania" s-a reinventat si e complet schimbata. Cat de sexy este frumoasa cantareata la piscina, intr-un costum de baie care ii flateaza formele 

"Shakira de Romania" s-a reinventat si e complet schimbata. Cat de sexy este frumoasa cantareata la piscina, intr-un costum de baie care ii flateaza formele 

Anca Nicoleta Negrau s-a facut remarcata dupa ce l-a lasat masca pe Mihai Petre la preselectiile din sezonul trecut al emisiunii "Romanii au talent", cand a dansat si a cantat precum Shakira. 

Intre timp, Anca Nicoleta Negrau nu a renuntat la visul sau de a deveni o cantareata cunoscuta, s-a reinventat si si-a schimbat numele de scena in LiRia, a lansat prima sa piesa din cariera, melodia "Semne", compusa de Aurel Filip si Anca Negrau, pe versurile lui Cosmin Dobrescu.

 

Ca orice alt artist care se respecta, recent, Anca Nicoleta Negrau si-a creat si o pagina de fani pe Facebook unde va tine legatura cu cei care ii apreciaza muzica si cariera artistica. Per pagina Liria Official, cantareata a publicat si cateva imagini incendiare. in care isi etaleaza formele cu care i-a vrajit pe jurati in emisiunea "Romanii au Talent".

 

Cand a venit la "Romanii au talent", Anca lucra intr-o banca, dar isi dorea sa devina un nume cunoscut in lumea muzicii.

"Muzica pentru mine reprezinta tot. Asta ma si doare, pentru ca in lumea asta a show-bizz-ului, unii sunt orbi", a spus Anca despre visul de a-si face loc pe piata muzicala din Romania.

Desi nu a reusit sa obtina un loc in marea finala a concursului, Anca si-a urmat visul si a inceput sa primeasca invitatii de a canta prin mai multe orase din tara, pe scena sau in cluburi. Dovada stau numeroasele fotografii pe care frumoasa blonda le are publicate pe pagina sa de Facebook.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni