• Emisiuni
  • Vocea României
  • Shakira ii face o mica echipa de fotbal lui Gerard Pique. Parintii artistei au dezvaluit secretul despre sarcina vedetei

Shakira ii face o mica echipa de fotbal lui Gerard Pique. Parintii artistei au dezvaluit secretul despre sarcina vedetei

Shakira ii face o mica echipa de fotbal lui Gerard Pique. Parintii artistei au dezvaluit secretul despre sarcina vedetei

Cantareata columbiana Shakira a confirmat faptul ca este din nou insarcinata si asteapta venirea pe lume a celui de-al doilea copil al ei cu fotbalistul spaniol Gerard Pique, partenerul ei de viata.

Cantareata Shakira si partenerul ei de viata, fotbalistul spaniol Gerard Piquet, vor avea inca un fiu, potrivit parintilor artistei columbiene, Nidia si William.

 

Acestia au dezvaluit pentru revista Hola! ca Shakira va avea inca un fiu, scrie Mediafax: "Suntem foarte fericiti. Va avea tot un baietel - un partener de joaca pentru Milan", au declarat Nidia si William.

 

"Vocea Romaniei" revine cu un nou sezon marti, 16 septembrie, de la 20.30, la ProTV! 

 

 

Artista sud-americana a dezvaluit oficial ca este insarcinata intr-un interviu acordat pentru editia spaniola a revistei Cosmopolitan, informeaza people.com.

 

"Adevarul este ca da, sunt insarcinata", a declarat Shakira pentru aceasta publicatie, care ii consacra coperta numarului din luna septembrie, ce va fi disponibil pe piata incepand de luni.

 

Shakira a confirmat din nou aceasta informatie prin intermediul unui mesaj pe care l-a publicat pe pagina ei de Facebook.

 

"Da, asteptam venirea pe lume a celui de-al doilea copil al nostru! Va multumesc tuturor pentru urarile voastre de bine", a declarat cantareata columbiana pe pagina de Facebook.

 

 

"Familia Pique Mebrarak se mareste. Va multumesc tuturor pentru mesaje.", a mai adaugat artista pe o alta retea de socializare.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni