Semifinala LIVE de la Vocea României a fost lider absolut de audiență!

Semifinala LIVE de la Vocea României a fost lider absolut de audiență!

Cele mai intense emoții ale concurenților de la Vocea României au fost trăite, aseară, LIVE și de către telespectatori! Scena a vibrat pe note diverse, antrenorii s-au bucurat de fiecare moment, alături de echipele lor, iar cei de acasă și-au votat favoriții. Momentele create de fiecare echipă, atunci când antrenorii au cântat alături de concurenții lor, au creat extaz. Publicul a fost cel care a decis cine sunt finaliștii, din fiecare echipă, Vocea României.

Semifinala LIVE Vocea României a condus vineri seara, în intervalul orar 20:28 – 24:05, topul audienței în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABC, considerat de advertiseri ca fiind „target comercial premium”, cu 7.5 puncte de rating și 27.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea doar 3.7 puncte de rating și o cotă de piață de 13.9%. În categoria ESOMAR ABCD, în rândul publicului menționat anterior, Vocea României a înregistrat 7.1 puncte de rating și o cotă de piață de 24.1%, în timp ce poziția secundă a obținut 4.5 puncte de rating și 15.2% share. La nivel național, peste 1.1 milioane de români au urmărit ultima etapă înaintea Finalei, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:56, peste 1.5 milioane de români au urmărit cea mai tare competiție a vocilor.

 
În echipa lui Tudor au performat, aseară, pe scenă Iulian Nunucă și Ioana Vecerdea, iar cei de acasă au decis ca Iulian să meargă mai departe, în finala de vinerea viitoare. Tot susținătorii emisiunii au votat pentru Andra Botez de la Irinei Rimes, iar ea va reprezenta echipa în ultima ediție. Pentru Rianna Rusu competiția s-a încheiat aseară. Smiley și Theo i-au avut aseară pe scenă pe Winael Baldus și Eduard Stoica, iar voturile telespectatorilor au decis ca Winael să continue drumul la Vocea României. Echipa Denis The Motans a fost reprezentată aseară de Anastasia Budeșteanu și Teodor Debu, iar publicul a pariat pe Teodor.
 
Săptămâna viitoare, cei 4 concurenți rămași în competiție ajung în finală, acolo unde vor duce o bătălie aprigă a vocilor pentru a câștiga trofeul Vocea României.
 
Vineri, de la 20:30, emisiunea Vocea României poate fi vizionată LIVE și pe VOYO.

Cu experiența 360 powered by Vodafone EasyTech, Vocea României a putut fi urmărită așa cum nu a mai fost până acum. Ai fost alături de noi și ai făcut parte din poveste din confortul casei tale sau de oriunde! Totul, la doar un click distanță - https://www.protv.ro/vocearomaniei/vodafone360

Cu ajutorul unei camere 360 a fost disponibil turul virtual al platoului Vocea României, iar prestația concurenților văzută ca și cum ai făcut parte din public.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni