Șase concurenți au trecut de prima rundă de Knockout-uri, la Vocea României

Șase concurenți au trecut de prima rundă de Knockout-uri, la Vocea României

Aseară, la Vocea României, au început knockout-urile, antrenorii au făcut primele eliminări și au ales concurenții care merg în etapa următoare a celei mai tari competiții a vocilor. A fost un spectacol incredibil, iar telespectatorii s-au bucurat de alegeri muzicale inspirate și de interpretări care au făcut scena să vibreze

 În ring au intrat primele cinci grupuri care s-au duelat și, chiar dacă fiecare concurent și-a demonstrat calitățile vocale și că a evoluat, antrenorii au fost nevoiți să aleagă. Tot aseară, în urma trio-ului creat de Tudor Chirilă, Smiley a decis să salveze o voce puternică, pe care a luat-o în echipa lui. 

Citește și: Care este numele real al antrenorilor de la Vocea României

Prima rundă de knockout-uri a sezonului 9 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 7.6 puncte de rating și 24.5% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.2 puncte de rating și 17% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:49, aproape 1.9 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Interpretări de excepție, alegeri surprinzătoare și argumentări puternice! 

Antrenorii au format aseară primele dueluri de trei concurenți și au ales melodiile care au răsunat în prima ediție de knockout-uri din sezonul 9 Vocea României. Tudor, Smiley, Irina și Horia i-au ales doar pe cei în care au văzut și au simțit potențialul de a ajunge cât mai aproape de marele trofeu. Show-ul le-a adus românilor emoție și le-a asigurat o seară de vineri în care muzica s-a îmbinat perfect cu discuțiile savuroase ale antrenorilor.

Echipa Tudor a avut aseară două dueluri: Natalia vs Dragoș vs Britta și Mădălina vs Maria vs George. Antrenorul a ales interpretările care l-au inspirat și a mers mai departe cu Dragoș Moldovan și George Aghinea. Însă Smiley a făcut prima salvare a sezonului și din următoarea etapă, Maria Farcaș va face parte din echipa lui. 

Dragoș, Daniel și Renee au luptat pentru un loc în echipa Smiley, iar Renee Santana a fost cea care a mers mai departe. Și echipa Irinei a avut un duel: Mihaela vs Lavinia vs Bogdan, iar cel din urmă a reușit să o convingă că merită să meargă mai departe spre trofeu. Echipa Brenciu a prezentat interpretările Mălinei, Elenei și a lui Chris, iar Elena Bozian l-a convins că este cea mai potrivită alegere. 

Vinerea viitoare, de la 20:30, la Vocea României, lupta continuă în etapa Knockout-urilor! 

Vocea României – Doar vocea contează!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni