• Emisiuni
  • Vocea României
  • Piesa de 1.800.000 de afisari care a zapacit-o pana si pe Shakira: "Vocea asta suna exact ca a mea!" Talentul uimitor al unei romance de 19 ani

Piesa de 1.800.000 de afisari care a zapacit-o pana si pe Shakira: "Vocea asta suna exact ca a mea!" Talentul uimitor al unei romance de 19 ani

Piesa de 1.800.000 de afisari care a zapacit-o pana si pe Shakira: "Vocea asta suna exact ca a mea!" Talentul uimitor al unei romance de 19 ani

Sanziana Niculae este singura persoana din afara staff-ului Shakirei care a fost admisa in cabina personala a artistei, inainte ca ea sa urce pe scena de la Bucuresti. Romanca de 19 ani s-a facut remarcata in 2011, cand pe internet i-a fost confundata vocea cu cea a Shakirei.

La inceputul lui 2008, Sanziana a postat pe youtube cantecul "Save Me From the Fire" (compus de Crina Mardare), insa la sfarsitul anului, o persoana din Brazilia a adaugat aceeasi piesa, cu alte explicatii - noul single al Shakirei.





Sanziana si-a incercat norocul la auditiile pe nevazute de la "Vocea Romaniei", unde a intors toate cele patru scaune cu o interpretare superba a piesei "Blue Jeans" - Lana del Rey.

Sanziana Niculae a ajuns in marea finala "Vocea Romaniei". Lupta pentru marele premiu se da pe 26 decembrie la ProTV




Inregistrarea a strans pana acum peste 1.800.000 milioane de vizualizari si, bineinteles, a starnit o mare controversa - este sau nu piesa cantata de Shakira?
 

Melodia a ajuns chiar si la urechile staff-ului Shakirei, care a hotarat ca odata cu venirea cantaretei la Bucuresti, sa ii permita Sanzianei sa isi cunoasca idolul. Sanziana Niculae a fost singura persoana care a intrat in cabina persoana a Shakirei, cu doar cateva minute inainte ca aceasta sa urce pe scena din Piata Constitutiei.

"Ai grija de vocea aia, suna exact ca a mea!", i-a spus Shakira Sanzianei.



Managerul Shakirei, Xavi Menos, a realizat chiar si un reportaj special cu intalnirea dintre Sanziana si Shakira, pe care l-a postat pe site-ul oficial al artistei, www.shakira.com.

Emisiunea "Vocea Romaniei" este INTEGRAL pe voyo.ro



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni