• Emisiuni
  • Vocea României
  • S-a votat! Aliona Munteanu, Anda Dimitriu, Maria Hojda si Tiberiu Albu sunt finalistii Vocea Romaniei

S-a votat! Aliona Munteanu, Anda Dimitriu, Maria Hojda si Tiberiu Albu sunt finalistii Vocea Romaniei

S-a votat! Aliona Munteanu, Anda Dimitriu, Maria Hojda si Tiberiu Albu sunt finalistii Vocea Romaniei

Emotie, tensiune, suspans, umor, show total sunt cuvintele cheie ce au caracterizat semifinala Vocea Romaniei! Telespectatorii au decis cine sunt finalistii, alaturi de antrenorii Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila. Cei mai buni dintre cei mai buni, cei care au reusit sa ajunga la inimile oamenilor si sa demonstreze ca vocea lor conteaza sunt: Aliona Munteanu, Anda Dimitriu, Maria Hojda si Tiberiu Albu.

Vineri seara PRO TV a fostlider de audienta pe toate segmentele de public.Vocea Romaniei a inregistrat pe segmentul comercial 8.8 puncte de rating si 25% share inintervalul de difuzare 20:27– 01:21, in timp cepostul de televiziune de pe locul doi a reusit sa obtina 6.1 puncte de rating si 17.3% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV s-a situat pe primul loc cu un share de 18.3% si 7.2 puncte de rating. La nivel national PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc, cu o audienta medie de 6.5 puncte de rating si 17.3% share. Postul de televiziune clasat pe locul doi a inregistrat 5.5 puncte de rating si 14% share la nivelul publicului urban, iar la nivel national 4.9 puncte de rating si 13.1% share.

De data aceasta publicul a putut vota favoritii inca de la inceput. Momentele concurentilor au fost completate de trio-ul pe care fiecare antrenor l-a pregatit alaturi de concurentii sai, iar rezultatul a fost o explozie de energie, care trecut dincolo de ecrane. 

 

Loredana a reusit ceea ce si-a propus inca de inceputul sezonului, si anume ca Vocea Romaniei sa fie Girl Power! Trio-ul pe care l-a pregatit alaturi de Ilinca si Maria a respectat intocmai acest principiu si a pus in scena un moment exploziv de energie si culoare pe o piesa romaneasca, pe care Marius Moga a integrat-o in categoria Pop Folcloric. 

Pentru Ilinca Bacila, pe care Loredana a transformat-o si a purtat-o prin mai multe genuri muzicale de-a lungul emisiunii, antrenoarea a decis sa o readuca la ceea ce are ea special, sa puna in valoare talentul ei cu care a reusit sa isi castige locul in cea mai buna competitie a vocilor. Ilinca a interpretat o piesa country cu pasaje de Yodel, reusind sa uimeasca inca o data publicul cu timbrul si efectele sale vocale. 

Maria Hojda a interpretat Memory,o piesa plina de sensibilitate, cu un mesaj puternic pe care l-a transmis cu succes si a facut intreaga sala sa vibreze si sa simta durerea din spatele versurilor – „Cred ca vocea ta are o emotie care nu se poate descrie in cuvinte si vibratiile pe care le transmiteo voce ca a ta sunt incredibile. Si acum tremur de emotie. De fapt, asta inseamna voce, acea vibratie care sa ne faca pe toti sa simtim la unison!”, a spus Loredana. Astfel, Maria a transmis emotia in casele telespectatorilor, fiind votata de cei de acasa si reusind sa ajunga in marea finala!

Tudor Chirila este cu un pas mai aproape caVocea Romaniei sa fie rock, iar seara de vineri a fost una magica pentru antrenor, care a adus pe scena trei momente marete. Trio-ul sau alaturi de Tiberiu si Ligia a fost momentul care a definit ce inseamna unitatea. Telespectatorii au vazut trei prieteni care se bucura de muzica, au energie si pasiune, sunt conectati prin muzica si le face placere sa imparta scena. 

Calatoria promisa de Tudor inca din etapa auditiilor pe nevazute se apropie de destinatia finalei pentru Tiberiu Albu. El a cantat perfect Shook Me All Night Long, fermecand publicul cu momentul sau si dinamismul de care a dat dovada. Tiberiu s-a simtit incendiar pe scena, iar Tudor a spus: „Eu cred ca atunci cand un lucru este bun, el trebuie sa ramana bun si foarte bun!”.

Ligia Hojda a avut un moment complex care a imbinat actoria si muzica, interpretand piesa I Dreamed A Dream pe care o canta Anne Hathaway in Les Miserables. Prestatia ei l-a emotionat pe Tudor pana la lacrimi – „Eu plang la maretie si momentul tau a fost maret!”. Suferinta piesei si nedreptatea despre care vorbeste cantecul a ajuns direct in inimile publicului: „Tu in seara asta ai demonstrat ceva in plus, ai demonstrat ca poti fi o mare actrita!”.

Marius Moga a fost inspirat si disciplinat, principii pe care le-a insuflat si concurentelor sale, iar cea care a inspirat publicul a fost Anda Dimitriu. Trio-ul lui Marius alaturi de cele doua gratii din echipa sa a fost plin de vitalitate si originalitate. El a pregatit un colaj de super hituri, care l-a facut pe Smiley sa exclame: „Mie mi-au starnit niste amintiri aceste piese!”.

Brigitta Balogh a cantat una dintre piesele sale preferate – If I Were A Boy, reintrepretata intr-o maniera mai puternica, care sa rezoneze cu mesajul pe care il transmite. Brigitta a simtit fiecare vers si l-a dedicat tuturor femeilor care au urmarit-o.

Anda Dimitriu a urcat pe scena vocilor cu celebra piesa romaneasca Spune-mi. Sensibilitatea textului a cuprins-o pe Anda, care a emanat emotie pura: „Ai ceva in plus fata de alti concurenti – acoperi cu emotie ceea ce canti!”, i-a spus Chirila. Moga a adaugat: „Exista in concursul asta oameni la care te uiti pe scena si par ca deja sunt superstaruri. Si exista oameni la care te uiti si le vezi prin suflet, cum e Anda. Tu ai reusit sa ne vinzi emotie mai mult decat alti concurenti, care ne vand tehnica!”.

Smiley a fost cuprins de energie. O energie care l-a ghidat in alegerile sale si l-a adus in marea finala alaturi de Aliona Munteanu.Pentru trio-ul alaturi de concurentii saiSmiley a ales o piesa romaneasca, care transmite energie pozitiva, iar motivatia lui a fost: „Aceasta melodie a avut scopul de a ne distra!”.

Gelu Graur a renuntat la rock si a mers pe clasic, interpretand At Last. Surpriza serii nu a constat doar in schimbarea genului muzical sau in faptul ca a cantat o piesa creata pentru o voce feminina, ci si in faptul ca el a interpretat melodia in tonalitatea ei originala, de femeie – „Ceea ce ai facut tu in seara asta este o mare performanta!”, a spus Smiley.

Aliona Munteanua revenit la stilul sensibil care a consacrat-o la Vocea Romaniei, interpretandI, Who Have Nothing, piesa celebrului Tom Jones. Puterea timbrului ei vocal transmite tot ceea ce isi propune cu o forta cutremuratoare. Smiley a declarat: „Este o voce extraordinara cu un control deosebit si are o sensibilitate si o gratie cum rar am vazut!”.

Alexandra Stan a fost invitata sa incante telespectatorii cu un show complex, un spectacol de grafica, costume, machiaj si coregrafie. Alexandra a avut doua momente speciale pe scena de la Vocea Romaniei: Cherry Pop si Vanilla Chocolat, cel mai recent single al artistei. 

Momentul aflarii rezultatului a fost unul plin de tensiune atat pentru concurenti, cat si pentru antrenori. Decizia finala a fost in mana publicului, iar el a si-a spus cuvantul trimitand in finala pe Aliona Munteanu, Anda Dimitriu, Maria Hojda si Tiberiu Albu.

Aliona Munteanu a declarat plina de emotie: „Sper ca am ajuns la inimile oamenilor si am reusit sa redau ceea ce am avut in suflet. Vreau sa le multumesc tuturor ca au avut incredere in mine si m-au votat. Vreau sa ii multumesc lui Smiley, care este un antrenor extraordinar!”.

Anda Dimitriu  se astepta sa treaca mai departe Birigitta, insa publicul a ales-o pe ea: „Este pentru prima data cand ma simt prost. Nu pentru reusita mea, ci pentru ca se intampla lucrul acesta in detrimentul altcuiva care si-a dorit foarte mult!”.

Maria Hojda a fost incurajata de Ilinca Bacila sa ia marele trofeu, iar Maria i-a spus: „Vreau sa o felicit pe Ilinca si sa ii multumesc pentru sufletul ei superb!”.

Tiberiu Albu a ramas pret de cateva secunde fara cuvinte, tremurand de emotie, dupa care i-a multumit Ligiei si lui Tudor: „Ii multumesc Ligiei ca a facut parte din echipa si m-a ajutat foarte mult sa trec prin drumul asta, aratandu-mi partea sensibila din echipa lui Tudor. Am inteles mult mai multe chestii despre latura sensibila din muzica si sper sa ramanem foarte apropiati, cum am fost si pana acum. As vrea sa ii multumesc lui Tudor ca mi-a fost mereu alaturi!”.

Vinerea viitoare, tensiunea va fi pe note inalte, iar show-ul mai grandios ca niciodata pentru ca cele patru voci se vor lupta direct in marea finala pentru trofeul Vocea Romaniei!

Editiile Vocea Romaniei pot fi revazute oricand pe voyo.ro.

Vocea Romaniei – Doar Vocea conteaza! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni