RUXI este Vocea din online în LIVE-urile Vocea României

RUXI este Vocea din online în LIVE-urile Vocea României

Doar câteva ore ne mai despart de prima ediție LIVE de la Vocea României care va începe de la 20:30. Timp de 13 ediții, zeci de concurenți s-au luptat să demonstreze că merită să fie pe scena celui mai puternic show în care doar vocea contează. Au trecut prin emoții, tensiuni și momente limită, însă cei mai buni au ajuns la doar un pas de finala LIVE, acolo unde cei de acasă vor decide cine este Vocea României din sezonul 10. 

RUXI este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România. Cu peste jumătate de milion de urmăritori pe Instagram și peste 750 de mii pe TikTok, ea va fi Vocea din online și va face conținut dedicat comunităților din mediile sociale. Oamenii pot vedea, prin ochii ei, ce se întâmplă în backstage-ul Vocea României, dar și cele mai amuzante video-uri de pe platoul de filmare cu antrenorii, concurenții și Pavel Bartoș.

„Eu mereu am încercat să transmit un mesaj celor care mă urmăresc: Ascultă-ți vocea, nu ce vorbește lumea. Consider că este cel mai important lucru, să ai încredere în vocea din tine… mai presus de orice”, a spus RUXI.

Nu ratați în această seară, de la 20:30, primul LIVE de la Vocea României. Este momentul ca cei de acasă să-și susțină favoriții și să ducă în finala LIVE vocile care i-au impresionat cel mai tare și i-au inspirat. Drumul lor la Vocea României este doar în mâinile publicului.

Ediția Vocea României, din această seară, poate fi vizionată LIVE și pe VOYO.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni