• Emisiuni
  • Vocea României
  • Romanița Fricosu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan sunt aleșii publicului din al doilea live Vocea României

Romanița Fricosu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan sunt aleșii publicului din al doilea live Vocea României

Romanița Fricosu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan sunt aleșii publicului din al doilea live Vocea României

Ziua Națională a României a fost sărbătorită aseară prin muzică, în cea de-a doua ediție live a celei mai tari competiții a vocilor, Vocea României! 

Cei opt concurenți care au urcat pe scenă pe 1 decembrie au cântat numai melodii în limba română și au încântat publicul și antrenorii cu reprezentațiile lor puternice, pline de emoție. Telespectatorii i-au urmărit, și-au ales favoriții și i-au răsplătit cu voturile lor. Aleșii publicului din cel de-al doilea live, pe care îi vom revedea vineri, 7 decembrie, în marea semifinală, sunt: Romanița Fricosu din echipa Tudor, Dora Gaitanovici din echipa Irina, Mădălina Coca din echipa Andra și Bogdan Ioan din echipa Smiley. 

Bogdan Ioan


Al doilea live Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 8.4 puncte de rating și 21.5% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.7 puncte de rating și 14.6% share.

Romanița Fricosu


Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:41, peste 1.8 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Dora Gaitanovici


Vineri, de la 20:30
, emoțiile cresc pentru semifinaliștii Vocea României! Alma, Alexa, Renate, Vitalie, Romanița, Dora, Mădălina și Bogdan, împreună cu antrenorii lor, își aleg piesele și încep pregătirile pentru această etapă a competiției, pentru a impresiona publicul cu momente extraordinare. Miza este foarte mare, iar concurenții sunt hotărâți să dea totul și să demonstreze că merită să ajungă în marea finală și să câștige marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro. 

Mădălina Coca


Vineri, telespectatorii își pot alege finaliștii prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un vot/echipă.

Vocea RomânieiDoar vocea contează!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni