• Emisiuni
  • Vocea României
  • Romanii au spus si duminica: doar vocea conteaza! A doua editie Vocea Romaniei, lider absolut de audienta!

Romanii au spus si duminica: doar vocea conteaza! A doua editie Vocea Romaniei, lider absolut de audienta!

Romanii au spus si duminica: doar vocea conteaza! A doua editie Vocea Romaniei, lider absolut de audienta!

A doua editie Vocea Romaniei le-a adus telespectatorilor foarte multa energie, emotie, povesti impresionante si voci fabuloase. Concurentii au urcat pe scena hotarati sa cucereasca publicul si antrenorii, au avut atitudine si au interpretat melodii care le-au pus in valoare calitatile vocale. Tudor, Smiley, Lori si Despot s-au bucurat de fiecare moment si au fost uimiti de cateva dintre reprezentatiile de duminica.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 21:57, cea mai buna competitie a vocilor a reusit sa aduca in fata televizoarelor aproape 2.2 milioane de romani.

A doua editie a noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 11 puncte de rating si 29% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 6.6 puncte de rating si 17.5% share.

Voci incredibile, decizii neasteptate si un spectacol grandios


Inca opt concurenti au reusit aseara sa intoarca scaunele antrenorilor, sa intre intr-una dintre cele patru echipe si sa inceapa pregatirile pentru urmatoarea etapa a competitiei. Emotiile au fost mari atat pentru participanti, cat si pentru Tudor, Smiley, Lori si Despot, iar surprizele au fost de fiecare data pe masura.

In cea de-a doua editie Vocea Romaniei, Tudor a adus in echipa sa doua concurente formidabile: Daria Grigoras si Meriam Jane Ndubuisi. Daria a cantat piesa Empire si l-a convins pe antrenor sa se intoarca inca din primele secunde ale reprezentatiei, iar Meriam a interpretat melodia You make me feel like a natural woman si a produs o adevarata lupta in randul antrenorilor, care si-au exersat cunostintele de limba italiana pentru ea.

Smiley 
le-a spus aseara bun venit in echipa sa lui Tudor Biletchi si lui Octavian Casian. Tudor a cantat din spatele cortinei melodia End of the road si a reusit sa-i uimeasca pe antrenori, care credeau ca este vorba despre o voce feminina, iar rocker-ul Octavian a interpretat intr-o maniera originala piesa A change is gonna come.

Echipa Lori s-a imbogatit duminica seara cu doua voci puternice: Jeannette Curta si Adriana Ciobanu. Jeannette a cantat fabulos piesa Feeling good si a reusit sa primeasca aplauze din partea publicului, iar Adriana a transmis foarte multa siguranta, dar si emotie atunci cand a interepretat melodia Bound to you (Burlesque).

In cea de-a doua editie Vocea Romaniei, Despot a adus in echipa sa doi rockeri: Alexandru Arnautu si Laurentiu Mihaiu. Alexandru a electrizat intreaga sala cu interpretarea piesei Electric eye, iar Laurentiu i-a cucerit pe antrenori cu vocea sa speciala atunci cand a cantat melodia Chasing cars.

Echipele incep sa prinda contur, iar antrenorii se gandesc la cea mai buna strategie pentru a castiga marele trofeu Vocea Romaniei. Vinerea aceasta, de la 20:30, show-ul continua, iar alte voci vor intoarce scaunele si vor naste pasiuni si controverse intre Tudor, Smiley, Lori si Despot. 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni