• Emisiuni
  • Vocea României
  • Românii au ales să-și petreacă seara cu Vocea României! Emisiunea a fost urmărită de peste 1.2 milioane de telespectatori

Românii au ales să-și petreacă seara cu Vocea României! Emisiunea a fost urmărită de peste 1.2 milioane de telespectatori

Românii au ales să-și petreacă seara cu Vocea României! Emisiunea a fost urmărită de peste 1.2 milioane de telespectatori

O nouă seară de Vocea României a adus șansa în viețile a șapte concurenți care au reușit să meargă mai departe în competiție. Daria Pintilie, care a întors toate scaunele, a avut de luat o decizie grea atunci când și-a dat seama că trebuie să aleagă cine vrea să-i fie antrenor. 

CRBL a venit pe scenă pentru a o convinge pe tânără să aleagă echipa Smiley & Theo: „Să știi că în viață e ușor și SIMPLU să te decizi”, i-a spus acesta. Daria, însă, a ales, în final, să meargă mai departe alături de Irina Rimes.

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 23:01, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 7.3 puncte de rating și 23.1% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3.9 puncte de rating și 12.3% share. 

Peste 1.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:52, peste 1.5 milioane de români se uitau la Vocea României.

Scaunul lui Tudor Chirilă s-a întors aseară fără ca antrenorul să apese pe buton. „Îmi pare rău că e o chestie tehnică, tu nu trebuia să treci prin asta. Nu voiam să mă întorc și, ca să respect tradiția show-ului, că nu am voie să te văd, am lăsat scaunul să se întoarcă singur. Te felicit pentru cum ai cântat în aceste condiții, faptul că ți-ai dus piesa până la capăt”, i-a spus el Marei Berechet, după momentul în care scaunul s-a întors fără antrenor. Atât Irina, cât și Denis și-au dorit-o în echipele lor, așa că tânăra continuă drumul la Vocea României.

Vinerea viitoare, de la 20:30, va fi ultima șansă a concurenților de a-i convinge pe antrenori și a fi parte din Vocea României, într-una dintre echipe. Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni