• PRO TV
  • Rochia de mireasa a unui designer roman, vedeta noului clip lansat de Shakira. A fost vazuta deja de 11.000.000 de oameni

Rochia de mireasa a unui designer roman, vedeta noului clip lansat de Shakira. A fost vazuta deja de 11.000.000 de oameni

Rochia de mireasa a unui designer roman, vedeta noului clip lansat de Shakira. A fost vazuta deja de 11.000.000 de oameni

Maria Lucia Hohan bifeaza si clipul uneia dintre cele mai in voga artiste ale momentului, Shakira, in seria de succese internationale cu care se mandreste.

Shakira imbraca rochia de mireasa in videoclipul piesei "Empire", iar creatia face parte din cea mai noua colectie Bridal 2014 by MLH.

Desi recunoaste ca drumul pana la recunoasterea hollywoodiana nu a fost usor, Maria Lucia Hohan a reusit sa se mentina in top printr-un stil delicat, natural, fidel feminitatii clasice, care aminteste de fashion icon-urile anilor ’40.



"Acest lucru este rezultatul unei combinatii intre participari la targuri de moda, promovare online, aparitii in editoriale si reprezentari la birouri de presa internationale, care au adus MLH in atentia stilistilor celebritatilor. De asemenea, e foarte important de mentionat ca toate vedetele imbracate in tinute MLH au fost nominalizate la sectiunea Best Dressed in revistele glossy si pe site-urile de specialitate, ceea ce a perpetuat atentia pentru ele", a declarat designerul, potrivit adpm.ro.



Printre frumusetile hollywoodiene care au ales creatiile semnate de Maria Lucia Hohan pentru covorul rosu ori alte evenimente cu staif se numara: Jennifer Lopez, Mena Suvari, Katherine Heigl, Asley Tisdale, Jennifer Hudson, Nicole Scherzinger, Carrie Underwood, Vanessa Hudgens, Kathleen Robertson sau Stacy Keibler - fosta iubita a lui George Clooney.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni