• Emisiuni
  • Vocea României
  • Rochia care dovedeste ca are o silueta de invidiat. Loredana si-a impresionat fanii la cea mai recenta aparitie pe scena

Rochia care dovedeste ca are o silueta de invidiat. Loredana si-a impresionat fanii la cea mai recenta aparitie pe scena

Rochia care dovedeste ca are o silueta de invidiat. Loredana si-a impresionat fanii la cea mai recenta aparitie pe scena

Loredana se numara printre vedetele care reusesc mereu sa surprinda prin alegeri vestimentare originale sau schimbari de look indraznete.

La cea mai recenta apritie publica, Loredana si-a lasat fanii fara cuvinte atunci cand a urca pe scena intr-o rochie scurta, din dantela. 

Invitata sa cante intr-un club din Irlanda, antrenoarea de la Vocea Romaniei le-a oferit celor prezenti un moment unic si a debordat de energie si buna dispozitie. 

Vezi imaginea aici! 

Loredana a lansat recent si un nou videoclip, filmat pentru piesa "Risipitor". Filmarile videoclipului au avut loc in Buftea si au durat 16 ore, in regia lui Dragos Buliga, cel care si-a pus semnatura si pe serialele "Las Fierbinti" si "O saptamana nebuna". 

Noul videoclip prezinta o lupta intre artista si alter ego-ul ei masculin, ocazie cu care Loredana a adoptat o atitudine masculina, care o prinde de minune. 

Tudor Chirila i-a amuzat pe toti: "Nu am cum sa zic de rau despre iubita mea". Loredana i-a intors replica: "Ai grija! E minora". Ilinca s-a topit pe picioare cand a auzit continuarea


Confruntarile de la Vocea Romaniei au inceput, iar dupa primele doua runde echipa Loredanei este formata din Diana Popa, Florin Raduta, Ilinca Bacila, Valentin Uzun, Lucia Colareza, Georgiana Radu, Andrei Cheteles, Ioana Satmari si Maria Hojda. 

Vocea Romaniei, vineri, 20:30, la ProTV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni