• Emisiuni
  • Vocea României
  • Rita Ora a cazut sub scaun cand l-a auzit cantand. El e concurentul care i-a cucerit pe juratii de la "The Voice UK" - VIDEO

Rita Ora a cazut sub scaun cand l-a auzit cantand. El e concurentul care i-a cucerit pe juratii de la "The Voice UK" - VIDEO

Rita Ora a cazut sub scaun cand l-a auzit cantand. El e concurentul care i-a cucerit pe juratii de la "The Voice UK" - VIDEO

Show-ul "The Voice UK" a debutat in acest sezon cu Rita Ora in postura de jurat. Vestea ca talentata cantareata va fi unul dintre antrenori a fost foarte bine primita de public. 

Fanii "The Voice UK" au fost extrem de curiosi cum isi "va juca" Rita Ora rolul de jurat, iar ceea ce au vazut in prima editie de auditii pe nevazute a fost pe masura notorietatii cantaretei.

Pe langa sarm si carisma, Rita Ora mai are un avantaj de care pare dispusa sa profite la maximum. In varsta de 24 de ani, cantareata este singura prezenta feminina din juriul sezonului cu numarul 4. Vedeta se afla in competitie cu Ricky Wilson, Sir Tom Jones si will.i.am.

In prima editie de auditii pe nevazute, Rita Ora a reusit sa iasa in evidenta atunci cand a cazut sub scaun atunci cand l-a auzit cantand pe Stevie McCrorie (24 de ani) un tanar pompier de origine scotiana, dornic sa se afirme.

Stevie a interpretat piesa "All I Want", a trupei Kodaine, si a reusit sa intoarca toate scaunele. Rita Ora s-a dovedit a fi cea mai entuziasmata de prestatia muzicala a tanarului, reactiile vedetei fiind de-a dreptul amuzante.



Vezi video aici!

In incercarea de a-l convinge pe Stevie sa vina in echipa ei, Rita Ora a facut apel la toate trucurile posibile, insa pompierul a ales sa mearga in Echipa Ricky.  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni