• Emisiuni
  • Vocea României
  • Replici savuroase, voci puternice si multe emotii in cea de-a patra editie Vocea Romaniei!

Replici savuroase, voci puternice si multe emotii in cea de-a patra editie Vocea Romaniei!

Replici savuroase, voci puternice si multe emotii in cea de-a patra editie Vocea Romaniei!

Romanii au avut parte ieri seara de o editie extraordinara Vocea Romaniei, din care nu au lipsit lacrimile de bucurie, nici cele de tristete, emotia, tensiunea si replicile fabuloase ale celor patru antrenori, care au luptat cu toate armele pentru cele mai bune voci ale rundei a patra de auditii pe nevazute.

A patra editie a noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 11.7 puncte de rating si 29.6% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 8 puncte de rating si 20.3% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, aproape 1.8 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 21:47, cea mai buna competitie a vocilor a adus in fata televizoarelor aproape 2.5 milioane de romani.

Inca opt concurenti au convins antrenorii ca merita un loc in cele patru echipe

Distractia a fost la superlativ ieri seara, in cea de-a patra runda de auditii pe nevazute Vocea Romaniei. Concurentii au urcat pe scena hotarati sa intoarca scaunele antrenorilor, insa numai opt dintre ei au reusit sa convinga ca merita sa mearga mai departe in lupta pentru marele trofeu. Tudor, Loredana, Smiley si Moga au dus o batalie apriga pentru a-si completa echipele cu cele mai bune voci, iar Pavel Bartos a intretinut atmosfera in culise si a fost in permanenta alaturi de sustinatori.

Alexandru Musat a cantat ieri seara melodia Have you ever loved a woman si i-a fascinat pe antrenori cu interpretarea blues. Tudor, Loredana, Smiley si Moga s-au intors, au luptat pentru el minute in sir, insa decizia lui Alexandru a fost echipa Smiley. ”Bine ai venit in echipa mea! Vedeti daca nu aveti parul lung?”, le-a spus Smiley colegilor lui si a continuat: ”Ma bucur foarte mult ca a ales sa mearga in echipa mea, e genul de artist cu care-mi doresc sa lucrez. Are mari sanse sa castige Vocea Romaniei anul asta!”.

Seara a continuat cu foarte mult mister si o cortina care i-a surprins pe antrenori. Beatrice Apostu a cantat in forta melodia Fighter, iar Tudor si Loredana nu au stat pe ganduri si s-au intors pentru a incepe bataia pentru ea. ”Vocea ta este extrem de ofertanta, chiar senzationala. Stii sa tii notele inalte, nu ti-e teama de ele, nu ti-e teama sa fii si sensibila, nu ti-e teama sa bagi si putere. Ceea ce cred eu ca e foarte important la o cantareata si la un artist, la oricine e pe scena, este sa poata sa cante, sa nu oboseasca. Aici e marele secret.”, i-a spus Loredana, iar Beatrice a fost convinsa si a mers in echipa antrenoarei.

A cantat in trupa Candy, a renuntat la muzica, dar a simtit ca locul ei e pe scena, asa ca a venit la Vocea Romaniei hotarata sa-i impresioneze pe cei patru antrenori cu timbrul ei vocal. Monica Andrei a interpretat piesa Heartbeat song si a reusit sa intoarca un scaun. Loredana a crezut in potentialul Monicai si a decis sa o ia in echipa ei. ”M-am intors pentru ca imi place vocea ta, imi place timbrul tau. Imi plac vocile senine, luminoase. Ti-ai pastrat acea inocenta in voce si ma inspira foarte mult aceste voci. Imi doresc sa facem treaba buna impreuna.”, i-a spus Lori.

Evelina Virlan a urcat increzatoare pe scena si a cantat melodia Stay. Tudor nu a avut nevoie de foarte mult timp sa-si dea seama de calitatile ei vocale si s-a intors sa o cunoasca, iar Loredana l-a urmat. Antrenorii au fost fermecati de vocea concurentei, dar si de aparitia sa, iar discutiile dintre ei au durat minute bune. ”Sunt destul de emotionat, sa stii! E normal sa fim si noi emotionati. Pana la urma, cred ca asta e cel mai important lucru, ca voi sa ne emotionati pe noi. Mi-as dori ca impreuna sa-i emotionaam pe ceilalti in continuare, fie ca sunt spectatori, fie ca sunt public.”, i-a spus Tudor, in echipa caruia a mers Evelina.

Chiar daca a avut emotii, Cezar Panaitescu a facut scena sa vibreze in momentul in care a inceput sa cante melodia Starlight. Vocea puternica si interpretarea sa i-au convins pe Smiley si Moga sa se intoarca. ”Zici ca era o lupta intre corzile vocale si emotii.  A fost un moment pe muchie si va trebui sa treci de partea asta cu emotiile. La auditiile pe nevazute merge, dupa nu mai merge.”, i-a spus Moga lui Cezar. Concurentul a tinut cont de sfaturile lui Marius si a decis sa mearga in echipa lui.

Cu toate ca nu are studii muzicale sau experienta in domeniu, Andreea Olaru a venit la auditiile pe nevazute si a cantat ieri seara melodia You know I’m no good. Smiley si Moga au avut incredere in potentialul ei si au fost impresionati de timbrul sau vocal, asa ca s-au intors si au inceput lupta pentru Andreea. ”Eu cred ca tu ai un timbru excelent! Ai nevoie de niste incredere, e ce-ti lipseste tie. Cumva, mintal, trebuie sa controlezi scena asta si publicul cand urci.”, i-a spus Moga, in echipa caruia concurenta a decis ca va merge mai departe la Vocea Romaniei.

De la Romanii au talent, pe scena Vocea Romaniei! Vitalie Negruta, unul dintre membrii grupului Concertino, finalist in sezonul cinci Romanii au talent, a venit ieri seara la auditiile pe nevazute pentru a impresiona cu vocea lui. A interpretat piesa How am I supposed to live without you, iar Tudor s-a intors dupa primele secunde. ”Bine ai venit in echipa mea! E o chestie care va leaga pe toti cei din Chisinau, din punctul meu de vedere: este o sinceritate si o interpretare care nu e niciodata contrafacuta, e onesta. Pe mine m-a cucerit, in primul rand, timbrul tau pe joase si, in al doilea rand, onestitatea acestei interpretari. Pentru asta m-am intors si nu-mi pare rau niciun moment.”, i-a spus antrenorul.

Maria Avramescu si-a dorit intotdeauna sa devina un artist cunoscut. A venit plina de ambitie la auditiile pe nevazute, a cantat melodia Afterglow, a reusit sa intoarca patru scaune, iar antrenorii au fost bucurosi sa o cunoasca si au inceput lupta. ”Ai avut o interpretare foarte convingatoare. Dovada stau cele patru scaune intoarse. Ai fost foarte sigura pe tine, ai fost bine de tot, stii foarte bine sa canti si cred ca stii foarte bine si ceea ce vrei. Si eu la fel, te vreau in echipa mea!”, i-a spus Smiley, iar Maria l-a ascultat si a mers in echipa lui.

Ieri seara, cele patru echipe s-au innoit cu cate doi concurenti, iar dupa cea de-a patra runda de auditii pe nevazute situatia pe echipe este urmatoarea: echipa Tudor are 9 concurenti, echipele Loredana si Smiley au cate 8 concurenti, iar echipa Moga are 7 concurenti.

Vocea Romaniei continua vinerea viitoare, de la 20:30, cu o noua editie senzationala, din care nu vor lipsi emotiile, lupta pentru cei mai buni concurenti, reactiile spumoase, distractia, tensiunea si suspansul.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului,vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro si protvplus.ro.

Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, dinApp Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni