• Emisiuni
  • Vocea României
  • Brenciu ii da o replica acida lui Marius Moga. Cum a raspuns la acuzatia ca nu a facut nimic pentru Julie Mayaya

Brenciu ii da o replica acida lui Marius Moga. Cum a raspuns la acuzatia ca nu a facut nimic pentru Julie Mayaya

Brenciu ii da o replica acida lui Marius Moga. Cum a raspuns la acuzatia ca nu a facut nimic pentru Julie Mayaya

Aflat in studioul ProFM pentru a prelua Masina ProFM, Horia Brenciu a profitat de ocazie pentru a-i da replica lui Marius Moga dupa ce acesta l-a acuzat ca nu a facut destule pentru Julie Mayaya, cea cu care a castigat Vocea Romaniei anul trecut.

Discutia purtata in studioul ProFM la Alarma cu Gicu si Nicolai a ajuns si la subiectul disputei dintre Horia Brenciu si Marius Moga care a atins un alt nivel. 

 

De aceasta data antrenorul de la Vocea Romaniei a tinut sa ii transmita lui Marius ca face foarte multe pentru Julie si pentru restul membrilor din echipa sa prin concertele la care acestia iau parte impreuna cu el si trupa sa. Ba mai mult decat atat se pregateste deja primul album Julie Mayaya. Iar Horia a tinut sa puncteze ca totul este o pregatire pentru o cariera lunga si solida.

Un alt moment a fost provocarea pe care Gicu si Nicolai i-au facut-o lui Horia. I-au dat o serie de cuvinte cu care acesta a trebuit sa construiasca o fraza iar unul dintre cuvinte a fost chiar Moga. Nici aici Horia Brenciu nu a putut sa se abtina de la replici acide:  vezi VIDEO pe profm.ro!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni