Reactiile incredibile generate de vocile extraordinare vor ridica sala in picioare, ASTAZI, la Vocea Romaniei

22 Octombrie 2015, 18:26

Reactiile incredibile generate de vocile extraordinare vor ridica sala in picioare, ASTAZI, la Vocea Romaniei
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, 2015, ProTV,

Mai sunt doar cateva editii de auditii pe nevazute, locurile in cele patru echipe sunt din ce in ce mai putine, iar asteptarile antrenorilor sunt din ce in ce mai mari. Concurentii sunt extrem de emotionati, iar clipele pana la intrarea pe scena devin din ce in ce mai tensionate. Nu va fi usor nici ASTAZI, in cea de-a sasea editie Vocea Romaniei.

ASTAZI, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte de o editie plina de surprize, concurenti cunoscuti sau care isi doresc sa devina celebri, voci puternice sau calde si patru antrenori care vor face tot posibilul sa-i aduca pe cei mai buna in echipele lor.

Plini de emotii si entuziasm, concurentii isi doresc sa demonstreze ca merita sa mearga cat mai departe in competitie, insa numai cativa ii vor impresiona pe Tudor, Loredana, Smiley si Moga si vor avea o sansa sa ajunga mai aproape de trofeul Vocea Romaniei si marele premiu in valoare de 100.000 de euro. 

Melodii precum Sail, Four Five Seconds sau Unchain my heart vor fi interpretate in editia de astazi si vor aduce ropote de aplauze, insa reactiile antrenorilor si lupta lor pentru cele mai bune voci vor fi savuroase si, de cele mai multe ori vor starni hohote de ras. In cea de-a sasea editie Vocea Romaniei vom vedea si cui, dar mai ales, de ce, a spus Marius Moga: “Zici ca esi material textil si vrea sa-si faca un costum.”

Astazi, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte de un show de exceptie, voci memorabile, intriga, reactii incredibile, decizii neasteptate si lupta apriga pentru castigarea unui loc intr-una dintre cele patru echipe. 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies