• Emisiuni
  • Vocea României
  • "Vocea Romaniei este in echipa mea!". De ce ii e teama lui Smiley inaintea celui de-al cincilea sezon

"Vocea Romaniei este in echipa mea!". De ce ii e teama lui Smiley inaintea celui de-al cincilea sezon

"Vocea Romaniei este in echipa mea!". De ce ii e teama lui Smiley inaintea celui de-al cincilea sezon

Un nou sezon incendiar Vocea Romaniei incepe in aceasta toamna, la PRO TV! Auditiile pe nevazute s-au terminat, iar Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila si-au completat echipele cu concurentii care sunt pregatiti sa ofere un adevarat spectacol in cel de-al cincilea sezon de Vocea Romaniei.

Cei patru antrenori au fost impresionati de calitatea concurentilor care au fost prezenti la auditii, dar si diversitatea stilurilor muzicale pe care le-au auzit, fapt confirmat si de Smiley, cel care a marturisit ca noul sezon de Vocea Romaniei va fi unul plin de surprize. 

”Exista o diversitate de voci, sunt voci de toate natiile, sunt voci care au venit din diverse colturi ale lumii si s-au adunat pe scena de la Vocea Romanie, cu povesti foarte interesante de viata. Va fi un sezon extrem de interesant, in care va domina diversitatea”, a declarat artistul.

”Spre deosebire de sezoanele trecute, anul acesta s-a cantat mai mult rock, ceea ce este foarte bine. S-au cantat piese pe care nu te astepti sa le auzi la televizor, la Vocea Romaniei, iar asta ma bucura foarte tare”, a spus cantaretul.

Dupa ce anul trecut l-a avut in echipa pe Tiberiu Albu, cel care a castigat competitia pana la urma alaturi de Tudor Chirila, Smiley este mai hotarat ca nicioadata ca in acest sezon marele trofeu sa ajunga la un concurent din echipa sa. ”Vocea Romaniei este in echipa mea, chiar daca s-ar putea sa castige cu o alta echipa la final. Sunt foarte convins ca anul acesta castigam Vocea Romaniei, pentru ca echipa mea trebuie sa fie invingatoare”, a marturisit Smiley.

”Sunt echipe foarte echilibrate si va fi o lupta pe cinste. Loredana parca este mai bataioasa ca nicioadata. Tudor s-a acomodat prea bine”, a adaugat acesta.

Fiecare antrenor a inceput sa lucreze cu echipa sa, sa aleaga piesele potrivite si sa pregateasca concurentii pentru urmatoarea etapa a competitiei – confruntarile din ringul Vocea Romaniei!

Vocea Romaniei, cea mai intensa competitie a vocilor, da startul unui nou sezon, in aceasta toamna, numai la PRO TV!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni