Raluka urcă pe scena Vocea României în marea finală, vineri, de la 20:30

Raluka urcă pe scena Vocea României în marea finală, vineri, de la 20:30

Raluka este invitată specială în finala Vocea României și va cânta alături de concurentul pe care-l susține în cursa pentru câștigarea trofeului!

Repetițiile sunt în toi, iar artista este cucerită de calitățile vocale ale finalistului pe care-l va însoți pe scenă vinerea aceasta, de la 20:30. Împreună vor interpreta una dintre cele mai cunoscute piese ale tuturor timpurilor și vor crea un moment memorabil care, cu siguranță, va ajunge la sufletele telespectatorilor. 

„Am emoții mai mari decât dacă aș fi participat eu, pentru că mă gândesc să fie totul perfect pentru concurent și să iasă în evidență, fără să îl încurc cu ceva. În ciuda acestui carusel de emoții, sunt convinsă că vom avea un moment minunat. Mulțumesc acestei echipe că s-a gândit la mine. E o onoare”, a spus Raluka.

Concurentul care va cânta în marea finală alături de artistă este emoționat și așteaptă cu nerăbdare acest moment unic. Își dorea să aibă ocazia să colaboreze cu ea, iar acum visul îi devine realitate. Despre cine este vorba, vedem vineri, la Vocea României.

Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu sunt finaliștii celei de-a zecea ediții a celei mai tari competiții a vocilor. În numai trei zile ei vor lupta pentru râvnitul trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro, pentru care se pregătesc intens și au mare nevoie de voturile publicului, care își va alege favoritul.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni