• PRO TV
  • Pustiul are showul in sange! A ridicat sala in picioare si i-a facut pe jurati sa uite pentru cateva minute unde se afla

Pustiul are showul in sange! A ridicat sala in picioare si i-a facut pe jurati sa uite pentru cateva minute unde se afla

Pustiul are showul in sange! A ridicat sala in picioare si i-a facut pe jurati sa uite pentru cateva minute unde se afla

Parintii acestui pustiu trebuie sa se considere norocosi. Tilman are 15 ani si a cucerit audienta la The Voice Kids Junior Germany. Baiatul s-a prezentat la cea de-a doua editiei de auditii pe nevazute cu piesa "Gear Balls of Fire" (Jerry Lee Lewis) si a facut spectacol.

Pentru cateva minute, membrii juriului au uitat ca se afla la un show de talente si s-au dezlantuit pe acordurile uneia dintre cele mai apreciate piese ale tuturor timpurilor. Pentru ca show-ul sa fie unul complet, Tilman a cantat si la pian, iar prestatia sa a electrizat audienta inca din primele secunde. 

Nu numai ca pustiul canta la pian ca un profesionist, dar este si posesorul unei voci puternice, pe care n-ai cum sa nu o remarci. Ceva ne spune ca vom mai auzi de acest baiat atat de talentat si dornic sa se afirme in industria muzicala. 

Reactiile publicului si ale juriului sunt dovada clara ca Tilman are spectacolul in sange. Urmareste si tu doua dintre prestatiile sale muzicale de pe scena The Voice Kids Junior Germany.

Jerry Lee Lewis - Great Balls Of Fire


Arata-le tuturor ca vocea este cel mai important atu al tau, inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro si vino la auditii, impresioneaza si fii cel care ajunge pe scena vocilor in noul sezon Vocea Romaniei si in primul sezon Vocea Romaniei Junior!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!


Bruno Mars - Uptown Funk

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni