• Emisiuni
  • Vocea României
  • ProTV lanseaza aplicatia “Fii Antrenor” la Vocea Romaniei. Citeste aici regulamentul concursului

ProTV lanseaza aplicatia “Fii Antrenor” la Vocea Romaniei. Citeste aici regulamentul concursului

ProTV lanseaza aplicatia “Fii Antrenor” la Vocea Romaniei. Citeste aici regulamentul concursului

Dupa succesul aplicatiei “Vocea Romaniei”, ProTV lanseaza o noua aplicatie mobila, care ofera mai multa interactivitate si engagement total pentru fani. Pentru prima data, e posibil sa “Fii Antrenor” la Vocea Romaniei! 

 

Art. 1 Organizator

Societatea PRO TV SA, cu sediul in Bucuresti, B-dul Pache Protopopescu nr. 105, et. 1, sector 2, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/24578/23.09.1992, avand CIF RO2835636 si cont nr. RO06 INGB 0001 0001 0309 8918, deschis la Banca ING Bucuresti, reprezentata de Aleksandras Cesnavicius - Director General si Gabriela Popescu - Director, denumita in continuare PRO TV sau Organizatorul.

 

Informatii cu privire la concurs pot fi obtinute la adresa de email [email protected].

 

Art. 2 Durata concursului

Concursul se deruleaza in intervalul 19 septembrie 2014 – 19 decembrie 2014, pe teritoriul Romaniei, in legatura cu Emisiunea „Vocea Romaniei” (numita in cele ce urmeaza „Emisiunea”), in scopul fidelizarii telespectatorilor postului de televiziune „Pro TV” si cresterii traficului pe site-ul www.protv.ro -. PRO TV isi rezerva dreptul de a modifica datele de incepere si de terminare, fara drept de compensare, dar nu inainte de a anunta publicul pe site-ul www.protv.ro.

Concursul se desfasoara prin intermediul aplicatiei „Fii antrenor”, numita in cele ce urmeaza „Aplicatia”.

Aplicatia este disponibila tuturor posesorilor de dispozitive mobile care utilizeaza sistemele de operare iOS si Android si poate fi descarcata gratuit de pe platformele App Store sau Google Play.

Pentru accesul rapid catre Aplicatie, Organizatorul va pune la dispozitia participantilor un cod QR, care va fi afisat pe site-ul www.protv.ro.

 

Art. 3 Conditiile de participare

Concursul se adresează tuturor vizitatorilor site-ului www.protv.ro si ai aplicatiei ”Fii Antrenor”care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

- au implinit varsta de 18 ani la data inceperii concursului;

- au domiciliul pe teritoriul Romaniei sau sunt rezidenti in Romania. 

- accepta in mod expres, neechivoc si irevocabil ca numele, textele si/sau fotografiile lor sa poata fi facute publice in scop publicitar si utilizate in legatura cu concursul conform prezentului regulament, participantii transferand Organizatorului toate drepturile patrimoniale de autor cu privire la acestea pe perioada desfasurarii concursului, inclusiv in vederea publicarii numelui castigatorului si premiul acordat acestuia, fara niciun fel de pretentie de ordin patrimonial.

- Au instalata pe dispozitivele mobile Aplicatia.  

 

Nu vor avea drept de participare angajatii si/sau colaboratori persoane fizice (avand un contract in vigoare) ai Organizatorului si/sau ai grupului de societati aflate in interdependenta de capital cu Organizatorul si ai partenerilor implicati in organizarea acestei actiuni, precum si rudele acestora pana la gradul IV.

Art. 4 Protectia datelor personale

Prin participarea la concursul „Fii antrenor” orice participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a PRO TV S.A. si prelucrate in orice mod de Organizator in legatura cu acest concurs desfasurat conform prezentului regulament, persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul 17155. Scopul prelucrarii datelor este „reclama, marketing si publicitate”. 

PRO TV S.A. prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorului, publicarii numelui castigatorului si a premiului acordat acestuia si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).

Conform dispozitiilor art. 20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, PRO TV S.A. are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Datele cu caracter personal prelucrate in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorului si atribuirii premiului sunt destinate utilizarii de catre PRO TV S.A si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai Organizatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului si publicului larg prin afisarea castigatorului si premiului acordat in cadrul concursului. 

La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, PRO TV S.A. nu va transfera aceste date unui alt operator. 

Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorului. 

PRO TV S.A nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai. Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de a fi informati, dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei. 

Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze PRO TV S.A. o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bulevardul Pache Protopopescu nr. 105, sector 2, Bucuresti. Participantii sunt rugati sa informeze PRO TV de indata in cazul in care constata ca unele date furnizate sunt incorecte.

 

Art. 5 Modul de desfasurare al Concursului

Pentru a participa la concurs, participantul trebuie sa descare, sa acceseze aplicatia „Fii antrenor”, si , in cadrul aplicatiei, sa-si inscrie datele personale in formularul de concurs. 

Concursul se va desfasura in mai multe etape, in stransa legatura cu etapele Emisiunii Vocea Romaniei. 

In cadrul fiecarei etape a concursului vor exista trei jocuri,dupa cum urmeaza:

- Un joc saptamanal, care va fi diponibil participantilor incepand cu fiecare zi de sambata, ora 00:00, pana in ziua de vineri, ora 20:30 (numit in continuare „Joc Saptamanal”) in perioada desfasurarii concursului. Ora de incetare a jocului saptamanal poate suporta modificari, in functie de ora de difuzare a Emisiunii. Orice modificare va fi comunicata fie pe site-ul www.protv.ro, fie in orice mod pe postul de televiziune Pro TV.

- Un joc live, care va fi diponibil participantilor exclusiv simultan cu radiodifuzarea pentru prima data a Emisiunii Vocea Romaniei pe postul de televiziune „Pro TV” (numit in continuare „Joc Live”). Ora de radiodifuzare a Emisiunii va fi comunicata public. Pentru evitarea oricarui dubiu, jocul live nu va fi disponibil pentru difuzarile in reluare ale Emisiunii.

„Echipa mea”,  joc care va fi disponibil oricand pe tot parcursul desfasurarii Concursului si in care participantul are posibilitatea sa isi construiasca propria echipa dintre toti concurentii la Emisiune.

 

In perioada desfasurarii Concursului, prin utilizarea Aplicatiei si participarea la cele trei jocuri, participantii vor putea cumula puncte  astfel:  

Etapa 1 a Concursului. Aceasta etapa coincide cu Etapa „Auditiilor pe nevazute” din cadrul Emisiunii.

Jocul Saptamanal

In cadrul aplicatiei vor fi prezentate fragmente din melodiile interpretate de concurenti ai Emisiunii intr-un numar determinat discretionar de Organizator Astfel, numarul concurentilor poate varia de la un joc la altul. Dintre concurentii ale caror interpretari sunt utilizate in Aplicatie,Participantii vor putea face predictii referitoare la selectarea lor de catre juriul Emisiunii. O predictie este considerata corecta daca concurentul ales de participant este selectat de oricare dintre membrii juriului

Utilizatorii vor primi 200 de puncte pentru fiecare predictie corecta din timpul saptamanii. Tot in cadrul jocului saptamanal, participantii pot cumula acelasi punctaj (200 de puncte) pentru fiecare  melodie inclusa in Aplicatie. 

 

Totalul de puncte pe care un utilizator le poate primi la jocul saptamanal se determina dupa cum urmeaza: numarul de predictii corecte se inmulteste cu punctajul acordat in acest joc (200 de puncte).  (Ex: In cazul a 3 predictii corecte din 5 melodiii, se va obtine un punctaj de 3 *200 = 600 de puncte) 

 

 

Jocul Live

In cadrul jocului live, participantii vor trebui sa prezica, pentru fiecare concurent prezent in emisiune, in care dintre cele patru echipe ale Juriului Emisiunii va alege respectivul concurent sa continue competitia.

Participantul va trebui sa indice echipa pe care crede ca o va alege concurentul in maxim 30 de secunde de la refrenul melodiei interpretate in cadrul emisiunii. Momentul de la care se contorizeaza cele 30 de secunde va fi semnalizat in cadrul Aplicatiei.

Participantii pot primi maxim 300 de puncte in cadrul jocului live...

 Numarul de puncte care poate fi castigat este determinat de exactitatea si rapiditatea raspunsului. 

La startul jocului participantul incepe de la 300 puncte, puncte care scad pe masura ce trece timpul,cate 10 puncte pentru fiecare secunda care trece. Punctele se acorda numai in cazul in care raspunsul este corect si participantul raspunde in cadrul celor 30 de secunde. Daca trec cele 30 de secunde participantul nu va primi niciun punct, chiar daca raspunsul sau este corect. 

„Echipa mea”: 

Participantul poate si el sa fie antrenor si sa isi construiasca propria echipa dintre toti concurentii Emisiunii. In aceasta etapa se pot doar adauga concurenti in echipa. Costul pentru a adauga concurenti in echipa este de 0 puncte pe tot parcursul jocului. Concurentii pot fi adaugati in timpul Jocului live, imediat dupa ce au cantat, sau mai tarziu, in timpul Jocului Saptamanal. Exita un numar maxim de 16 concurenti ce pot face parte din echipa unui participant.

 

In aceasta etapa a Concursului, totalul punctelor obtinute de un utilizator intr-o saptamana se face prin cumularea punctelor obtinute in cadrul jocului live si in cadrul jocului saptamanal (Total Puncte saptamana = Total puncte Joc Saptamanal + Total puncte Joc Live)

 

Etapa 2 a Concursului. Aceasta Etapa coincide cu Etapa Confruntarilor din Emisiune:

Jocul saptamanal

 

In cadrul aplicatiei vor fi prezentate fragmente din melodiile interpretate de concurenti ai Emisiunii in etapa Confruntarilor, intr-un numar determinat discretionar de Organizator Astfel, numarul concurentilor poate varia de la un joc la altul. Dintre concurentii ale caror interpretari sunt utilizate in Aplicatie,Participantii vor putea face predictii referitoare la concurentii care vor castiga respectiva Confruntare.

. Predictia este considerata corecta daca concurentul ales de participant castiga in Emisiune confruntarea si continua competitia.

Utilizatorii vor primi 500 de puncte pentru fiecare predictie corecta din timpul saptamanii de joc. 

Tot in cadrul jocului saptamanal, participantii pot cumula acelasi numar de puncte (500) pentru fiecare melodie din Aplicatie.

Totalul de puncte pe care un utilizator le poate primi la jocul saptamanal se determina dupa cum urmeaza: numarul de predictii corecte se inmulteste cu punctajul acordat in acest joc (500 de puncte).  (Ex: In cazul a 3 predictii corecte din 5 melodii, se va obtine un punctaj de (3*500 = 1500 de puncte

Jocul Live

In cadrul jocului live, participantii vor trebui sa prezica, in timpul interpretarii melodiilor in Emisiune, care dintre concurenti va castiga Confruntarea. 

 

Pentru o predictie corecta un participant poate primi maxim 600 de puncte. Numarul de puncte care poate fi castigat este determinat de exactitatea si rapiditatea raspunsului. La startul jocului utilizatorul incepe de la 600 puncte, puncte care scad  in functie de momentul din melodie cand participantul raspunde. Cu cat Participantul raspunde mai tarziu, cu atat numarul de puncte primit va fi mai mic. Astfel numarul de puncte scade invers proportional cu durata de raspuns, respectiv durata intregii melodii. (Exemplu: Pentru o piesa de 200 de secunde, punctele la startul jocului vor fi 600. O 100 secunde mai tarziu (100 sec pana se termina timpul de predictie) vor fi 300 de puncte daca raspunsul este corect. 150 secunde mai tarziu (50 sec pana se termina timpul de predictie) vor fi 150 de puncte daca raspunsul este corect.). Punctele se acorda numai in cazul in care raspunsul este corect si participantul raspunde in timpul acordat. Dupa expirarea timpului acordat, participantul nu va primi niciun punct, chiar daca raspunsul sau este corect. 

 

„Echipa mea”: In aceasta etapa adaugarea de concurenti in echipa ramane fara niciun cost – 0 puncte. Insa, daca un participant sterge un concurent din echipa sa pentru a adauga altul, aceasta actiune il va costa 50 puncte per concurent sters. Aceste puncte se scad din punctajul total al participantului.

Pentru oricare concurent selectat in Echipa care se califica in urmatoarea etapa a Emisiunii , participantul va castiga puncte. Rezultatul va fi afisat in aplicatie la sfarsitul fiecarui episod al emisunii, ca un “bonus de echipa”. Bonusul este in valoare de 100 de puncte.

In aceasta Etapa a Concursului, totalul punctelor obtinute de un participant intr-o saptamana se face prin cumularea punctelor obtinute in cadrul jocului live , in cadrul jocului saptamanal si Bonusul de echipa, daca este cazul, si, eventual, scaderea numarului de puncte pierdute in cadrul jocului „Echipa mea” (Total Puncte saptamana = Total puncte Joc Saptamana + Total puncte Joc Live + Bonus de echipa – ( 50 de puncte x numar Concurenti stersi din „Echipa mea”)

 

Etapa 3 a Concursului. Aceasta etapa coincide cu etapa  editiilor Live din Emisiune:

Utilizarea aplicatiei in timpul saptamanii (joc saptamana):

Jocul saptamanal

In aceasta etapa participantii trebuie sa ghiceasca cine va merge mai departe in urmatorul episod al Emisiunii. 

In cadrul aplicatiei vor fi 4 intrebari cate una pentru echipa fiecarui antrenor, referitoare la concurentii din fiecare echipa.

 

Participantii vor primi 1000 de puncte pentru fiecare raspuns corect din timpul saptamanii. In aceasta etapa un raspuns corect trebuie sa fie complet: vor primi puncte doar participantii care ii ghicesc pe ambii concurenti ai unui antrenor care merg mai departe. 

Totalul de puncte pe care un utilizator le poate primi este obtinut prin inmultirea numarului de intrebari cu numarul de raspunsuri corecte.

Jocul Live

Participantii vor primi puncte pentru jurizarea performantei interpretarii concurentilor. Participantii vor primi cate 50 de puncte pentru fiecare intrebare din Aplicatie privind jurizarea la care raspund. Numarul acestor intrebari este stabilit in mod discretionar de catre Organizator. , Totalul de puncte pe care un utilizator le poate primi este egal cu numarul de intrebari la care a raspuns inmultit cu 50 de puncte.

 

„Echipa mea”: Pentru fiecare concurent din echipa participantului care merge mai departe in urmatoarea etapa a Emisiunii, Participantul poate castiga puncte in timpul emisiunii (“bonus de echipa”) care este in valoare de maxim 100 de puncte. In etapa “Live” mecanismul de acordare a punctelor pentru echipa va fi unul progresiv (+10 puncte, pe masura ce concurentul inainteaza prin fiecare etapa a Emisiunii).( Ex: Un concurent care ajunge in sferturi valoreaza 40 puncte, daca reuseste si trece mai departe in semifinale el va valora 50 de puncte (+10).)

In aceasta etapa adaugarea de concurenti in echipa ramane fara niciun cost – 0 puncte. Insa daca un participant sterge un concurent din echipa sa pentru a adauga altul, aceasta actiune il va costa 50 puncte per concurent sters. Aceste puncte se scad din punctajul total al participantului

 

In aceasta Etapa, totalul punctelor obtinute de un utilizator intr-o saptamana se face prin cumularea punctelor obtinute in cadrul jocului live si in cadrul jocului din timpul saptamanii (Total Puncte saptamana = Total puncte Joc Saptamana + Total puncte Joc Live + Total puncte „Echipa mea” -( 50 de puncte x numar Concurenti stersi din „Echipa mea”) )

 

Participantul care a acumulat cele mai multe puncte in toata perioada Concursului va fi desemnat castigatorul Marelui Premiu (un  telefon Iphone 6) si va fi desemnat in data de 22 decembrie 2014.

 In caz de egalitate de puncte, se desemneaza castigator participantul care s-a inscris primul in Aplicatie.

Castigatorii premiilor saptamanale vor fi desemnati in fiecare zi de luni, incepand cu data de 29 septembrie 2014 pana pe data de 15 decembrie 2014 (12 premii saptamanale). Va fi desemnat castigator in fiecare saptamana participantul care a acumulat cele mai multe puncte in aplicatie in saptamana respectiva. In caz de egalitate, se desemneaza castigator participantul care s-a inscris primul in Aplicatie.  

In cazul in care unul dintre participantii desemnati castigatori a furnizat date de contact eronate si nu poate fi contactat, acesta va fi descalificat si se va alege alt castigator, in conformitate cu cele de mai sus. 

Administratorii site-ului www.protv.ro isi rezerva dreptul de a elimina din concurs orice participant suspectat ca a incercat sa fraudeze prin orice modalitate concursul si dreptul de a suspenda si de a sterge inregistrarea oricarui participant care foloseste un limbaj neadecvat.

 

Art. 6 Premiile

Marele premiu consta intr-un Iphone 6 in valoare aproximativa de 4000 lei (TVA inclus). 

Premiul saptamanal consta intr-un iPod Shuffle (240 lei cu TVA inclus). 

Premiile nu vor putea fi schimbate cu contravaloarea lor in bani sau alte produse ori servicii. Premiile vor fi asigurate si acordate castigatorior de catre Organizator, neputand fi cedat unor terti inainte de a fi inmanat castigatorului.

 

Art. 7 Desemnarea si anuntarea castigatorilor

Castigatorii premiilor saptamanale vor fi desemnati in fiecare zi de luni, incepand cu data de 29 septembrie 2014 pana pe data de 15 decembrie 2014 (12 premii saptamanale). 

Marele castigator al unui telefon Iphone 6 va fi desemnat pe data de 22 decembrie 2014. 

Toti castigatorii vor fi anuntati pe site-ul www.protv.ro si contactati de catre Organizator pe baza datelor furnizate de acestia.

Premiile vor fi acordate numai pe baza cartii de identitate, aflate in termenul de valabilitate si pe baza unui document scris care sa ateste acordarea premiului de catre Organizator si respectiv preluarea acestuia de catre castigator.

In cazul in care castigatorul are domiciliul in Bucuresti acesta va ridica premiul de la sediul Pro TV din Bucuresti, Str. Fluierului nr. 24, Sector 2, in orice zi de luni pana vineri, intre orele 12:00 si 18:00, pana la data de 15 ianuarie 2015.

In cazul unui castigator din provincie, premiul va fi trimis prin posta cu confirmare de primire sau curier pana la data de 15 ianuarie 2015, taxele postale sau de curierat urmand a fi suportate Organizator. Organizatorul si/sau partenerul sau nu au vreo responsabilitate pentru transportul castigatorului in vederea ridicarii premiului, in cazul in care acesta are domiciliul stabil in Bucuresti, avand in vedere distanta redusa care trebuie parcursa.

Castigatorului i se va acorda premiul numai dupa ce, in prealabil, a furnizat Organizatorului o copie dupa actul de identitate, in maxim 2 zile lucratoare de la contactarea acestuia de catre Organizator prin telefon sau email. 

In caz contar, Organizatorul isi rezerva dreptul de a valida alt castigator, folosind mecanismul principal al concursului mentionat in prezentul regulament. 

In cazul in care castigatorul desemnat (ca urmare a unei a doua realocari a premiului conform celor anterior mentionate) nu ridica sau nu accepta premiul ca urmare a contactarii acestora de catre Organizator sau partener sau nu revendica premiul pana la data limita Organizatorul va putea valida un alt castigator, folosind mecanismul principal al concursului mentionat in prezentul regulament, sau va putea considera concursul inchis ca urmare a imposibilitatii de desemnare a unui castigator.

 

Art. 8 Responsabilitatea

Organizatorul concursului nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanti.

Organizatorul va acorda premiul numai acelei persoane ale carei date sunt trimise in cadrul concursului, in conformitate cu prevederile prezentului regulament.

Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.

Organizatorul nu are obligatia de a suporta contravaloarea transportului catre si de la locatia evenimentului.

Responsabilitatea achitarii taxelor, impozitelor si cheltuielilor ocazionate de acordarea premiului revine in exclusivitate organizatorului concursului.

Organizatorul nu va putea fi tras la raspundere pentru suspendarea sau incetarea concursului in orice stadiu datorita intervenirii unor evenimente de forta majora. Totodata, Organizatorul nu raspunde pentru problemele tehnice sau privind transmiterea electronica de date aflate in afara controlului Organizatorului, participantii renuntand la orice fel de pretentii in acest sens impotriva Organizatorului.

Participantii declara in mod expres ca au inteles si sunt de acord ca in cazul nerespectarii prevederilor prezentului regulament pot fi descalificati din concurs.

 

Art. 9 Taxe si impozite

Organizatorul concursului va retine la sursa si va varsa la bugetul de stat cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din premii pentru marele premiu, telefonul iphone 6, deoarece acesta are o valoare mai mare de 600 Lei, conform art. 77, al. 4 din Codul Fiscal al Romaniei. 

Pentru premiile saptamanale Organizatorul concursului nu va retine la sursa si nu va varsa la bugetul de stat cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din premii, deoarece acestea au o valoare mai mica de 600 Lei fiecare, conform art. 77, al. 4 din Codul Fiscal al Romaniei.

 

Art. 10 Publicarea regulamentului

Pentru aducerea la cunostinta publicului, Regulamentul va fi disponibil gratuit oricarui solicitant la sediul Organizatorului mentionat la art. 1 si pe site-ul www.protv.ro incepand cu data de 19 septembrie 2014.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament. Participantii nu vor fi obligati la plata vreunor sume catre Organizator in legatura cu concursul sau la suportarea altor costuri decat cele inerente serviciilor de Internet sau altor servicii contractate de acestia care le permite sa acceseze pagina de internet relevanta pentru inscrierea la concurs sau in legatura cu concursul, servicii postale sau tarife normale de telefon in legatura cu concursul, fara a aduce atingere altor prevederi ale regulamentului.

 

Art. 11 Litigii

In cazul unor litigii aparute intre ProTV si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. 

Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente din raza teritoriala a sediului social al organizatorului.

Participantul declara in mod expres ca a citit si inteles regulamentul si accepta termenii si conditiile acestuia.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni