• Emisiuni
  • Vocea României
  • Primul antrenor Vocea Romaniei a fost descoperit: Irina Rimes! Provocarea continua: ghici cine vine la Vocea!

Primul antrenor Vocea Romaniei a fost descoperit: Irina Rimes! Provocarea continua: ghici cine vine la Vocea!

Primul antrenor Vocea Romaniei a fost descoperit: Irina Rimes! Provocarea continua: ghici cine vine la Vocea!

Saptamana aceasta romanilor li s-a lansat provocarea de a ghici cine vine la Vocea Romaniei! Papionul... la deruta, perna hidraulica, portativul holografic si bretoncutter-ul sunt elementele care personalizeaza scaunul de antrenor al Irinei Rimes! Dupa cateva zile in care oamenii au incercat sa ghiceasca despre cine este vorba, anuntul a fost facut in seara aceasta in finala Romanii au talent, in fata a milioane de telespectatori! Irina este primul antrenor din sezonul 8 Vocea Romaniei, insa acesta este doar inceputul! Schimbarile continua si noi antrenori sunt gata sa-si ocupe locurile pe scaune si sa inceapa competitia!

Irina Rimes este nerabdatoare sa descopere cele mai bune voci din Romania, sa aduca in echipa ei concurenti plini de entuziasm, sa lucreze impreuna cu ei, sa compuna, sa creeze si sa-i ajute sa se dezvolte pe plan muzical.

Plina de emotii si fericita ca face parte din  echipa celei mai tari competitii a vocilor, Irina a declarat: ”Vocea Romaniei este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna sa fac, este ca un vis implinit. Mi-am dorit de atatea ori sa strig in gura mare cat de importanta este emotia, cat de important este mesajul, importanta de a transmite ce canti. Aceasta este cheia catre sufletul omului. Vocea este aceea care te atinge, care te face sa tresari, indiferent ca e o piesa vesela sau una trista. Eu asta stiu sa fac, asta vreau sa-i invat pe concurentii din echipa mea sa faca. Sunt gata sa ma implic 120% in tot ce va insemna progresul lor in acest show. Vreau sa adun in echipa mea oameni talentati, care sa fie deschisi sa incerce si ceva nou. Nou pentru ei, dar si pentru noi. Va fi un sezon productiv, cu multa ambitie si determinare. Eu vin cu o tona de entuziasm si pofta de munca si vreau sa o impartasesc cu toata lumea.”.

Originara din Republica Moldova, Irina Rimes a cucerit inimile tuturor celor din tara ei natala dupa ce a participat intr-un show de talente, insa artista si-a dorit sa cucereasca si scena muzicala din Romania si a reusit. Este o aparitie inedita, plina de sensibilitate, cu un farmec aparte, iar muzica pe care o creeaza este intotdeauna inspirata din viata ei. Irina s-a lansat cu o piesa care a fost luni in sir pe primul loc in topurile de profil din Romania, Visele, si a continuat sa ajunga la sufletele romanilor prin talentul ei si prin vocea plina de dorinta si pasiune. 

Irina Rimes este mai mult decat o voce foarte buna, ea este un artist complet, scrie versuri, compune si de-a lungul timpului a colaborat cu mai multi cantareti romani ale caror hit-uri precum Cum ar fi – INNA, Ieri erai – Raluka, Dor de tine – Antonia, Poarta-ma – Alina Eremia sau Sunt puternica – Andra poarta semnatura ei.

Ramai conectat online si vei continua sa afli ce antrenori i se vor alatura Irinei Rimes si cum va arata show-ul Vocea Romaniei in sezonul 8! Zilnic vei afla noutati pe pagina oficiala de Facebook Vocea Romaniei, pe protvplus.ro si pe vocearomaniei.protv.ro. Fii cu ochii pe Vocea si fii primul care afla cine vine la Vocea!  

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Vrei sa iti descoperi limitele si sa le depasesti? Lupta sa fii primul campion NINJA WARRIOR ROMANIA! Inscrie-te!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni