• PRO TV
  • Primele imagini de la cel mai cel mai recent videoclip al Andrei. A purtat cele mai sexy tinute, dar un alt detaliu le-a atras atentia fanilor

Primele imagini de la cel mai cel mai recent videoclip al Andrei. A purtat cele mai sexy tinute, dar un alt detaliu le-a atras atentia fanilor

Primele imagini de la cel mai cel mai recent videoclip al Andrei. A purtat cele mai sexy tinute, dar un alt detaliu le-a atras atentia fanilor

Andra se numara printre cele mai de succes cantarete din Romania, activitatea sa muzicala fiind urmarita cu interes de fanii din intreaga tara.

Fiecare piesa lansata de frumoasa artista se transforma peste noapte in hit, printre cele mai indragite melodii lansate de aceasta numarandu-se "Inevitabil va fi bine" si "Asa e dragostea"

Emotiile lor sunt si ale tale. Dar tu le dai curajul sa fie invingatori in lupta suprema. TU alegi Vocea Romaniei in Marea Finala, vineri, 20:30, NUMAI la Pro TV!

Andra a inceput acum promovarea unui nou single, intitulat "Avioane de hartie". Piesa este interpretata in colaborare cu Shift, artist cunoscut pentru featuring-urile realizate impreuna cu Andreea Banica ("Rupem Boxele") sau Paul Seling ("Arde").

 

Fanii cantaretei au aflat vestea acestei colaborari prin intermediul paginii de Facebook al artistei. Andra le-a transmis prietenilor sai virtuali ca urmeaza sa filmeze si un videoclip pentru piesa"Avioane de hartie", insa a pastrat misterul in privinta datei de lansare a acestuia. Nici tinutele purtate de artista nu au fost trecute cu vederea de catre fani. A optat pentru cele mai sexy obiecte vestimentare, dar ceea ce le-a atras atentia fanilor a fost perechea de pantofi cu care si-a asortat o salopeta rosie.

 

Like-urile si comentariile nu au intarziat sa apara, in mai putin de o ora de la publicarea mesajului, postarea artistei strangand peste 7 000 de like-uri. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni