Premiere si momente inedite in noul sezon Vocea Romaniei!

01 Septembrie 2016, 15:02


	Premiere si momente inedite in noul sezon Vocea Romaniei!
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, ProTV, sezonul 6,

Din 9 septembrie, romanii vor urmari in fiecare vineri, de la 20:30, cel mai bun show muzical, in care doar vocea conteaza! Cel de-al saselea sezon Vocea Romaniei le va aduce telespectatorilor un spectacol senzational, comentarii spumoase ale celor patru antrenori, voci memorabile, foarte multa distractie, dar si emotii, tensiune si decizii greu de luat.

Nicio editie Vocea Romaniei din acest sezon nu trebuie ratata, iar cateva dintre elementele care demonstreaza acest lucru sunt:

 • Cel de-al saselea sezon Vocea Romaniei este unul cu multe premiere, de la regulile show-ului pana la reactiile antrenorilor. In acest sezon, il vom vedea pe unul dintre antrenori in genunchi, pe scena, in fata unei concurente, pentru a-i face o propunere de nerefuzat.
 • Lupta dintre antrenori capata noi valente anul acesta. Tudor si Moga isi vor schimba locurile pentru a face schimb de energii.
 • Sezonul acesta antrenorii au descoperit concurenti cu foarte multa personalitate, care impart dreptatea pe scena.
 • Si anul acesta s-au inscris in competitie concurenti din strainatate. Vom vedea pe scena vocilor concurenti veniti din Filipine, Germania Spania sau Statele Unite ale Americii. Unul dintre concurenti, venit din Los Angeles, a jucat in serialul Tanar si nelinistit, dar si in alte filme alaturi de Halle Berry sau Steven Seagal, a cantat alaturi de Stevie Wonder, iar acum il vom vedea pe scena de la Vocea Romaniei.
 • Vom sta cu sufletul la gura pentru o concurenta insarcinata in opt luni si vom vedea doi soti gata sa devina rivali pe scena Vocea Romaniei, dar si doua surori hotarate sa duca acasa marele trofeu.
 • Un conflict, mai mult culinar, ia amploare intre Loredana si Tudor.
 • Sezonul acesta va incepe si o saga inedita intre Sandokan, Rahan, D’Artagnan si Sandybell.
 • Fiecare editie Vocea Romaniei este un motiv de sarbatoare si modul perfect de a petrece seara de vineri alaturi de familie, prieteni sau chiar persoane pe care le intalnim pentru prima data. Este show-ul care aduce oamenii impreuna si leaga prietenii.
 • Nu exista bariere in ceea ce priveste stilul muzical al concurentilor, iar antrenorii reusesc sa-i scoata pe acestia din zona de confort, sa le arate natura cameleonica a vocilor lor si sa formeze adevarati artisti.
 • Decorul show-ului este spectaculos, cu elemente noi de grafica, totul pentru a le aduce telespectatorilor o experienta de neuitat Vocea.
 • Sute de profesionisti in televiziune se implica activ pentru a le aduce telespectatorilor, in fiecare vineri, cea mai buna competitie a vocilor din Romania.

Incepand din 9 septembrie, de la 20:30, telespectatorii sunt asteptati sa fie alaturi de cei mai buni concurenti, sa se bucure de momente extraordinare si sa urmareasca un spectacol grandios, numai la Pro TV.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

FULLSCREEN
Premiere si momente inedite in noul sezon Vocea Romaniei!
 • /

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO