• Emisiuni
  • Vocea României
  • Premieră pe scena Vocea României: două surori vor cânta împreună pentru a întoarce scaunele antrenorilor!

Premieră pe scena Vocea României: două surori vor cânta împreună pentru a întoarce scaunele antrenorilor!

Premieră pe scena Vocea României: două surori vor cânta împreună pentru a întoarce scaunele antrenorilor!

În seara aceasta aceasta, de la 20:30, concurenții sunt deciși să întoarcă scaunele și să-și găsească un loc în echipa unuia dintre cei patru antrenori: Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu. Fiecare dintre ei va apăsa butonul pentru vocile puternice, speciale, care îi vor face să trăiască fiecare notă la intensitate maximă.

În premieră pe scena Vocea României, două surori vor prezenta un duet pentru un loc într-una dintre cele patru echipe! Cele două își propun să facă pasul spre o scenă mai mare unde să-și poată demonstra talentul. Imediat ce piesa va începe, antrenorii vor fi intrigați de faptul că sunt două persoane care cântă în spatele lor.

Pe Smiley îl vor convinge, dar se va mai întoarce vreunul dintre antrenori? Cine va avea provocarea de a lucra cu un duo? La fel ca în fiecare vineri, lupta dintre cei patru antrenori devine din ce în ce mai puternică pentru concurenții pe care și-i doresc!

În timp ce Smiley, Brenciu și Tudor vor încerca prin tot felul de metode să convingă o concurentă că locul ei este în echipele lor, Irina le va da lovitura de grație: „Bărbații, în general, promit. Libertatea ta își va găsi locul în cosmosul meu!”.

Concurenți mai dornici să prindă un loc în echipa antrenorilor, interpretări bine pregătite și argumente tot mai puternice: diseară, de la 20:30, Vocea României continuă cu cea de-a treia ediție de audiții pe nevăzute. Vocea României – Doar vocea contează!

https://protvplus.ro/emisiuni/vocea-romaniei/episodul/11857-vocea-romaniei-sezonul-9-editia-2

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni