PREMIERA la "Vocea Romaniei": David Bryan, fostul solist de la Hotel FM, a intors 3 scaune in 3 secunde! Reactia publicului e de milioane: VIDEO

10 Octombrie 2012, 10:32


	PREMIERA la "Vocea Romaniei": David Bryan, fostul solist de la Hotel FM, a intors 3 scaune in 3 secunde! Reactia publicului e de milioane: VIDEO

David Bryan, 27 ani, este fostul solist al trupei Hotel FM si cel care a castigat Eurovision acum un an.

Show-ul "Vocea Romaniei" este INTEGRAL pe voyo.ro

Nu uitati! Saptamana viitoare ne vedem VINERI, 19 octombrie, de la ora 20:15!

Este din Anglia, dar traieste in Romania de sase ani, dupa ce s-a indragostit de tara noastra.

Dupa Eurpovision, spera sa aiba o cariera infloritoare in muzica, dar a fost extreme de dezamagit: “Am coborat inapoi la viata normala. Vocea Romaniei e ultima incercare pentru mine in Romania, dupa asta, probabil ma intorc in Anglia” a spus concurentul.

David a ales piesa “It will rain” si a reusit o performanta incredibila: a intors trei scaune in trei secunde!

Vezi aici cum a cantat!

Pana la urma, toti antrenorii au apasat pe buton, iar publicul l-a aplaudat in picioare pentru prestatia lui incredibila.

“M-ai spart!” a comentat Moga, uluit de ce auzise. 

“Eu imi doresc o voce ca a ta, dar n-am avut-o niciodata. Sa stii ca eu am cele mai frumoase fete din concurs in echipa!” a incercat sa-l ademeneasca Brenciu.

“Chiar daca alegi altceva in seara asta – ceea c ear fi o prostie, iti jur – ce zici sa cantam o piesa impreuna si sa o lansam la Sala Palatului, la concertul meu?” i-a propus Loredana.

Marius Moga a avut un discurs simplu si la obiect: “Am compus pentru Maroon 5, pot sa-ti compun si tie!” si asa l-a castigat pe David Bryan in echipa lui. 

Smiley, Alex Velea si Don Baxter te fac sa vezi "Cai verzi pe pereti". Un single pe care il auzi o data si il fredonezi non-stop

Vino in public la “Confruntarile” de la “Vocea Romaniei. Inscrie-te aici

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies