• Emisiuni
  • Vocea României
  • Povestea incredibilă a tânărului în scaun cu rotile de la Vocea României care a ajuns în echipa lui Smiley

Povestea incredibilă a tânărului în scaun cu rotile de la Vocea României care a ajuns în echipa lui Smiley

Povestea incredibilă a tânărului în scaun cu rotile de la Vocea României care a ajuns în echipa lui Smiley

Publicul a fost complicele antrenorilor vineri seară, căci i-a împins de la spate să-i aleagă pe cei mai buni la Vocea României. Andra și Smiley au fost influențați de spectatori în alegerile lor și nu au regretat.

Seară magnifică la PRO TV, vineri. Cele mai bune voci s-au duelat din nou pe nevăzute, iar antrenorii s-au bătut ca leii pentru ele. Una dintre ele a fost susținută cu frenezie de cei din sală, iar Smiley și Andra n-au putut rezista tentației de a afla cine este omul din spatele ei. Amândoi s-au întors pentru Mihnea Vîlceanu, un tânăr de 21 de ani din Târgu Jiu care studiază Informatica la Timișoara. În decembrie 2013 a suferit un accident urât la schi și a ajuns în scaun cu rotile.

Și-a fracturat coloana vertebrală și nu-și simte deloc picioarele, însă are o voce care i-a pus pe jar pe cei doi antrenori. I-a impresionat pe Andra și Smiley fiindcă în ultimii patru ani și-a găsit alinarea în muzică, pe care a studiat-o pe cont propriu. Înainte de a descoperi muzica, Mihnea trăia un coșmar și nu voia să conceapă că nu va mai putea merge vreodată. Părinții i-au și ascuns acest lucru o perioadă, pentru a nu-l demoraliza și mai tare

Însă, a găsit puterea de a merge mai departe și să vină la Vocea României, pentru a demonstra că adevărata forță vine din interior. Muzica este cea care l-a făcut să-și recapete încrederea în sine și să-i convingă pe antrenori că are o voce care merită să fie auzită. Imediat după ce a terminat de cântat, Mihnea a fost îmbrățișat de Irina Rimes. Deși nu s-a întors pentru el, artista i-a spus că momentul lui a fost extrem de emoționant.

Dar, bătălia s-a dat între Andra și Smiley, antrenorii care și l-au dorit în echipele lor, în egală măsură.

Mi se pare că ai cântat cu patos. E important ca un artist să transmită ceva atunci când cântă. Faptul că ne-ai făcut să ne ridicăm de pe scaune, oamenii ăștia să se ridice, să aplaude, să cânte cu tine… ești artist”, i-a spus Andra încercând să-l convingă să vină în echipa ei.

Însă, Smiley a fost mai convingător decât colega lui și a reușit să-l aducă pe Mihnea în echipa lui: „Recunosc că m-am întors pentru că eram foarte curios cine are limbarița asta și pentru că am văzut reacția necontrolată a publicului și pentru mine publicul e foarte important și mă ghidez mult după reacțiile lui. Cântarea ta n-a fost perfecta, dar ceea ce ai reușit tu este special”, a spus Smiley, sinceritate care a fost tot ce-i trebuia tânărului din Târgu Jiu ca să facă alegerea cea bună pentru el.

Vezi mai jos momentul lui!


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni