• Emisiuni
  • Vocea României
  • Pe Brenciu il asteapta nu una, ci DOUA NASTERI! Vezi de ce este antrenorul mai emotionat ca niciodata

Pe Brenciu il asteapta nu una, ci DOUA NASTERI! Vezi de ce este antrenorul mai emotionat ca niciodata

Pe Brenciu<span style="color:#f00;"> il asteapta nu una, ci DOUA NASTERI!</span> Vezi de ce este antrenorul mai emotionat ca niciodata

Horia Brenciu vorbeste despre nasterea fetitei lui si despre proiectele muzicale pe care le are in plan.

In septembrie, pe 25, incepe cel de-al doilea sezon al emisiunii „Vocea Romaniei”.Cum ti se par concurentii din grupa ta, din acest sezon?
Fresh, simpatici, inteligenti, cu pofta de muzica, plini de bun gust si extrem de talentati.

Cum se vede show-ul “Vocea Romaniei” din interior?

Acum, la prima etapa sintem la fel ca cei din studio sau cei de acasa, doar spectatori. Aplaudam si ne bucuram de spectacolul oferit de concurenti. Munca juratilor incepe imediat dupa asamblarea echipelor. Trebuie sa va marturisesc faptul ca mi-a fost dor de platou si de mirosul de competitie muzicala. Se anunta o toamna plina de… acute! ;-)

Cand te gandesti la luna noiembrie ai emoții sau incă nu le simți?

 Noiembrie e cea mai emotionanta luna din viata mea pentru ca atunci mi se vor naste… 2 copii. Unul este de gen feminin si este produs pe cale naturala. El va sosi la o materinate din Bucuresti. Celalalt este muzical, plin de swing si jazz, iar venirea lui pe lume se va intimpla tocmai la Sala Palatului. Deci ..Noiembrie e o luna nebuna care vine cu doua nasteri!  Vine primul meu copil si odata cu el, pe 29 noiembrie, la Sala Palatului, se va naste si cea mai complexa productie de swing din Romania. Anul viitor nu ne vom opri deloc din… travaliu! In primavara vom aduce pe lume vreo 2 albume si-un turneu. Dupa cum vedeti, la 40 de ani sint mai fertil ca niciodata!

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni