• PRO TV
  • Pe 2 iunie, la Arenele Romane, Smiley face prima confesiune completa de la lansarea celui mai recent album, Confesiune

Pe 2 iunie, la Arenele Romane, Smiley face prima confesiune completa de la lansarea celui mai recent album, Confesiune

Pe 2 iunie, la Arenele Romane, Smiley face prima confesiune completa de la lansarea celui mai recent album, Confesiune

Smiley va canta pe scena Arenelor Romane in cel de- al patrulea an consecutiv.

„De unde vii la ora asta?” ii va intreba Smiley pe cei peste 4000 de oameni care vor umple pana la refuz Arenele Romane. Pe 2 iunie, artistul da startul confesiunii lui muzicale care va aduna piese de pe albumul Confesiune, lansat la sfarsitul anului trecut, dar si hit-uri precum „Acasa”, „Oarecare” sau „In lipsa mea”. 

PRO TV te trimite cu gasca la concert!

"M-am gandit un an de zile la aceasta confesiune de pe 2 iunie. De fiecare data cand lansam o piesa noua, imi imaginam cum va arata momentul din concert in care o voi canta live. Adevarul din muzica mea inseamna experiente si trairi personale, toate traduse in piesele de pe album, de la cum sunt eu vazut - „Domnu’ Smiley”, pana la cea mai sincera si intima traire, cea dedicata parintilor, din piesa care da si numele albumului, Confesiune. Sunt emotionat in fiecare an pentru ca de fiecare data traiesc parca alte emotii. Va astept ca si cand!", se confeseaza artistul in febra pregatirilor pentru concert.

Setlist-ul concertului va curge de la dans la vals in peste trei ore de emotie sincron, promite Smiley. Ecrane uriase vor face din show o experienta 360, cu emotie, culoare si dinamism. „O poveste” va fi si munca tehnicienilor care vor avea nevoie de 2 zile pentru a putea instala scena si ecranele-gigant. 

„Domnu’ Smiley” a inceput deja repetitiile pentru cea mai intensa confesiune alaturi de trupa lui si de invitatii- surpriza. 

Publicul este asteptat incepand cu ora 20:00, la Arenele Romane. Biletele sunt inca in vanzare pe bilete.smiley.ro si iabilet.ro. Evenimentul este organizat de HaHaHa Production si BestMusic. 

Kaufland Romania sustine concertul Smiley pentru ca spiritul fresh, mereu tanar al artistului se imbina armonios cu viziunea companiei, cu dorinta de a se reinventa si de a ramane, totodata, un punct de referinta in viata romanilor. Bucuria din cantecele si versurile lui Smiley sunt intr-un acord perfect cu misiunea Kaufland Romania - aceea de a fi o prezenta pozitiva in viata de zi cu zi a romanilor, in demersul de a face din orice saptamana - O saptamana buna.

Smiley a lansat anul trecut proiectul #Smiley10, un maraton de lansari lunare de piese cu videoclip, toate regasindu-se acum pe albumul Confesiune. Penultima piesa lansata anul trecut, Vals, ocupa prima pozitie in topurile radio ca numar de difuzari in ultimele 14 saptamani. Si „De unde vii la ora asta?” a facut inconjurul radiourilor, cu peste 5000 de difuzari in 2017 si 52 milioane de vizualizari pe YouTube. 

Mai multe informatii despre artistul Smiley si despre proiectele lui se pot gasi pe: www.smiley.ro, www.smiley10.ro, www.facebook.com/smileyonline/, www.instagram.com/smiley_omul/, twitter.com/smiley_omul(@smiley_omul), www.hahahaproduction.com.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni