• Emisiuni
  • Vocea României
  • Pavel, curcanul: "Singurii doi curcani potenti din tara suntem eu si Horia Brenciu". De ce spune asta prezentatorul de la "Vocea Romaniei"

Pavel, curcanul: "Singurii doi curcani potenti din tara suntem eu si Horia Brenciu". De ce spune asta prezentatorul de la "Vocea Romaniei"

Pavel, curcanul: "Singurii doi curcani potenti din tara suntem eu si Horia Brenciu". De ce spune asta prezentatorul de la "Vocea Romaniei"

Prezentatorul emisiunii "Vocea Romaniei", Pavel Bartos da voce personajului principal din animatia "Pasari Libere 3D", interpretand un curcan curajos care vrea sa schimbe istoria speciei sale, informeaza MediaPro Distribution.

Pavel a acceptat incantat propunerea de a-l interpreta pe curcanul Reggie din "Pasari Libere 3D", gandindu-se la fetitele sale, care sunt nerabdatoare sa il descopere intr-un rol de erou. "Spre bucuria micutelor mele, personajul pe care il interpretez este unul pozitiv. Un alt motiv pentru care am acceptat rolul a fost povestea fantastica din film. Bucuria mea este cu atat mai mare cu cat imi dau seama ca singurii doi curcani potenti din aceasta tara sunt eu si Horia Brenciu", spune Pavel Bartos.

Interpretat in varianta originala de Owen Wilson, Reggie este un curcan de ferma, destept si amuzant, a carui viata comoda de "curcan crutat" este tulburata de Jake, curcanul de fabrica ambitios, de neinduplecat si fondatorul usor confuz al Frontului Libertatii Curcanilor.

Datorita prieteniei cu Jake, Reggie se descopera pe sine si invata ce inseamna altruismul. Cei doi vor avea importanta misiune de a scoate curcanul de pe masa festiva de Ziua Recunostintei. Pentru a reusi, ei trebuie sa calatoreasca in trecut, chiar in momentul in care a luat nastere amenintatoarea traditie. De-a lungul calatoriei vor cunoaste tot felul de personaje haioase, vor trebui sa fuga de vanatorii de curcani si sa isi folosesca toate calitatile de pasari domestice pentru a se salva.

Pavel Bartos va putea fi auzit in animatia "Pasari Libere 3D", incepand cu 15 noiembrie in cinematografele din toata tara.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni