Pavel Bartos, tatic pentru a treia oara! Ce anunt a facut prezentatorul de 1 decembrie

01 Decembrie 2013, 16:58


	Pavel Bartos, tatic pentru a treia oara! Ce anunt a facut prezentatorul de 1 decembrie

Pavel Bartos a facut un anunt neasteptat in timpul super productiei "ProTV e al tau", chiar pe 1 decembrie.

Niciodata n-a fost mai simplu sa CASTIGI un iPad. Intra AICI

Indragitul prezentator se pregateste sa devina tatic pentru a treia oara! "Si se pare ca va fi tot fata!", a adaugat incantat si amuzat Bartos, care mai are inca doua fiice, pe Eva si pe Rita.

Sotia lui, Anca, este insarcinata cu cel de-al treilea copil al cuplului - o fetita.

"Ma simt mandru! Si iti doresc sa ti se intample acelasi lucru si tie, cat mai curand! Important e sa fie cu persoana potrivita", a spus Bartos catre Smiley, de care il leaga o frumoasa prietenie.

Pavel Bartos, impreuna cu sotia lui, Anca, si cele doua fiice - Eva si Rita

"Eu am un mare noroc, unul enorm. E soţia mea, Anca. De fapt, soţia mea e cea mai mare calitate a mea. A stat mai tot timpul cu ele, pentru că eu am fost plecat multă vreme, a ştiut să le educe, a întreţinut foarte frumos această familie. Le ţinem cu picioarele pe pământ, tocmai de asta n-am vrut şcoală de fiţe, am vrut să vadă că există probleme, că există copii care au sau nu au ceea ce le trebuie. Nu au trăit într-un cocon. Le-am ferit de toate castingurile posibile. Acum le ofer opţiuni. Le duc la pian, la dans, la înot. Cred că pe la 15-16 ani vor şti ce drum îşi doresc să urmeze. E foarte important ca ele să decidă" declara prezentatorul intr-un interviu.ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies