Pavel Bartos prezinta Media Music Awards

Pavel Bartos prezinta Media Music Awards

Pavel Bartos prezinta, pe 3 septembrie, editia din acest an a galei muzicale Media Music Awards de la Sibiu. Indragitul actor, urmarit de milioane de oameni la show-urile PRO TV “Vocea Romaniei” si „Romanii au Talent”, va urca pe scena din Piata Mare pentru a intretine atmosfera prin stilul sau inconfundabil. 

Pe scena Media Music Awards va fi prezent si Smiley, indragitul artist urmand sa sustina un recital de neuitat pentru cei peste 40.000 de spectatori din Piata Mare a Sibiului si a milioanelor care vor urmari show-ul la MTV Romania. 

„Sunt bucuros ca voi impartasi cu peste 40.000 de oameni aceasta experienta, sunt bucuros ca cei mai importanti artisti din Romania vor fi pe aceasta scena, sunt bucuros ca voi fi inca o data alaturi de Smiley, si nu in ultimul rand, sunt bucuros ca voi fi in acest minunat oras”, a declarat Pavel Bartos.

Cea de-a patra editie a Media Music Awards va avea loc pe 3 septembrie, in Piata Mare din Sibiu. Pe o scena impozanta vor urca cei mai in voga artisti din Romania, cei care s-au bucurat de cele mai multe difuzari media in ultimul an: Andra, Smiley, Elena Gheorghe, Alex Velea, Holograf, Delia, What’s Up, Voltaj, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Maxim, Akcent, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Balan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nuca, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir.

Trofeele Media Music Awards se acorda in mod transparent pe baza numarului de difuzari media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV. 

Media Music Awards 2015 este organizat de Asociatia Culturala Media Music Awards si sustinut de de MTV Romania. Media Music Awards este un proiect cofinantat de Consiliul Local Sibiu, prin Primaria Municipiului Sibiu. 

MMA 2015 se vede LIVE, in exclusivitate, la MTV, pe 3 septembrie de la ora 19:30. Stati cu ochii pe TV pentru cel mai tare eveniment muzical romanesc din 2015!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni