• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Pavel Bartos a devenit tatic pentru a treia oara. Vezi imaginea emotionanta pe care a postat-o prezentatorul "Romanii au talent"

Pavel Bartos a devenit tatic pentru a treia oara. Vezi imaginea emotionanta pe care a postat-o prezentatorul "Romanii au talent"

Pavel Bartos a devenit tatic pentru a treia oara. Vezi imaginea emotionanta pe care a postat-o prezentatorul "Romanii au talent"

Pavel Bartos a devenit tatic pentru a treia oara, veste pe care a impartasit-o imediat si fanilor de pe contul personal de Facebook.

Sotia sa,  Anca, a nascut azi-noapte o fetita perfect sanatoasa, de 3 kilograme. "Anca se simte foarte bine, a nascut destul de repede, totul este cat se poate de bine! :) Pe cea mica o va chema Sofia, nume ales de Eva si Rita", a declarat el.

Vezi primele declaratii ale lui Pavel Bartos aici: VIDEO.

Aflat pe holurile materinatii, prezentatorul show-ului "Romanii au talent" a facut o fotografie in care sta cu pumnii stransi de fericire, alaturi de care a postat mesajul: "Sunt tatic pentru a treia oara! V-am pupat!"

 

 

 
 
 

Pavel este acum mandrul tatic a trei fetite: Eva, in  varsta de 10 ani, Rita, in varsta de 6 ani, si Sofia, in varsta de numai cateva ore. In trecut, Pavel le-a comparat cu un premiu Oscar si a glumit spunand ca isi doreste si un Palme D'or.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni