Vocea Romaniei e ACUM la Pro TV. Urmareste confruntarea vocilor

Vocea Romaniei e ACUM la Pro TV. Urmareste confruntarea vocilor

Vinerea aceasta, de la 20:30, continua runda knockout-urilor la Vocea Romaniei. Au mai ramas numai sase locuri libere in cele patru echipe pentru etapa show-urilor live, iar antrenorii vor fi pusi in fata unor decizii foarte grele.

Va fi foarte multa presiune pentru concurenti, toti sunt foarte buni, iar Tudor, Loredana, Smiley si Moga vor fi nevoiti sa elimine voci de exceptie. Vor fi lacrimi de bucurie, dar si de tristete pentru cei care vor parasi competitia, insa la final toti isi vor da seama ca este important sa fie fericiti si sa se bucure de experienta minunata de la Vocea Romaniei.

In cea de-a doua runda de knockout-uri, Loredana se va alatura concurentilor din echipa ei si ii va ajuta sa treaca peste emotii inainte de a urca pe scena. Modul in care va face acest lucru le va starni curiozitatea colegilor ei. Tot vinerea aceasta, vom vedea concurenti care erau obisnuiti cu un anumit stil muzical si o anumita abordare, iar acum vor surprinde cu melodii care nu pareau sa li se potriveasca si vor arata o alta fata a lor. Acestia vor transforma adrenalina in ceva constructiv, vor avea interpretari cu stare si vor reusi sa nu cante doar niste melodii, ci sa transmita foarte mult, sa creeze momente pline de emotie sau energie.

Daca lupta de pe scena va fi apriga, aceasta se va muta si de cealalta parte, in randul antrenorilor. Tudor, Loredana, Smiley si Moga vor face noi pariuri, vor schimba miza si, plini de orgoliu, vor incerca sa castige si vor avea comentarii savuroase. „Sunt sigura ca o sa fie macel.”, va spune una dintre concurente. 

Toti concurentii isi vor dori sa castige si sa mearga mai departe, insa unii dintre ei isi vor supara antrenorii cu lucrurile pe care le fac si ii vor dezamagi. “M-a suparat foarte tare. Daca nu merge cu vorba buna, cu voie buna si cu zambetul pe buze, putem sa ne si suparam.”, va spune Smiley. Despre ce concurent este vorba, vom vedea vineri, de la 20:30, cand vom afla si de ce, dar si cui i-a spus Tudor foarte convins: “Va iubesc si va urasc in acelasi timp!”

In ultima editie dinaintea show-urilor live Vocea Romaniei, vineri, de la 20:30, Smiley ii va face o surpriza lui Tudor, iar cei doi vor demonstra ca au noroc, dar si o strategie foarte bine gandita. Asa vom afla ce fac antrenorii in pauzele dintre momentele prezentate pe scena, dar si cum se relaxeaza. 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni