• Emisiuni
  • Vocea României
  • Pana acum, se spunea ca este o "reincarnare" a lui Michael Jackson. Loredana a spulberat, insa, mitul: "Pentru mine esti o reincarnare a lui Moga"

Pana acum, se spunea ca este o "reincarnare" a lui Michael Jackson. Loredana a spulberat, insa, mitul: "Pentru mine esti o reincarnare a lui Moga"

Pana acum, se spunea ca este o "reincarnare" a lui Michael Jackson. Loredana a spulberat, insa, mitul: "Pentru mine esti o reincarnare a lui Moga"

Emisiunea este si pe Voyo.ro.

"Este un om cu un suflet imens! Un om darnic, sensibil, foarte inteligent si talentat! Daca ma gandesc la el ca la un artist, este INOVATOR! Are o imaginatie incredibila! Sensibilitatea din muzica sa face ca sound-ul fiecarei melodii sa se diferentieze de orice exista pe piata muzicala romaneasca", spune Robert Reamzy despre antrenorul lui.

Asadar, nu este de mirare ca Loredana l-a numit "reincarnarea" lui Marius Moga: "Voi doi sunteti ca sacul si peticul", a afirmat antrenoarea, dupa ce l-a ascultat cantand. "Pentru mine esti ca o reincarnare a lui Moga", crede ea.

"Cu toate ca eu sunt inca viu", i-a raspuns Marius. :)

"Bravo, Robert! Interpretarea ta este una sensibila si acesta reprezinta unul dintre atuurile tale in cadrul show-ului Aici ne trezim ca sunt atat de multe voci bune si fiecare vrea sa cante mai sus, mai tare. Cine apreciaza stilul tau si vocea ta sigur o sa te voteze, l-a laudat antrenorul.

Show-ul este acum integral pe Voyo.ro.



"Desi aspectul fizic si emotivitatea mea denota timiditate, acest aspect nu reprezinta un impediment pentru crearea actului artistic. Raman lucid si ma bucur de fiecare secunda de pe scena, asadar, emotiile  au fost constructive si am avut timp sa simt fericirea si nerabdarea din mine", marturiseste Robert. 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni