Oana Radu lanseaza videoclipul piesei "Tu" si surprinde cu o noua schimbare spectaculoasa de look. Cum arata acum fosta concurenta de la "Vocea Romaniei"

13 Mai 2014, 16:29


	Oana Radu lanseaza videoclipul piesei "Tu" si surprinde cu o noua schimbare spectaculoasa de look. Cum arata acum fosta concurenta de la "Vocea Romaniei"

Daca in urma cu cateva luni, Oana Radu lansa single-ul, “Tu”, care in scurt timp a adunat peste 5 milioane de vizualizari, finalista sezonului 2 de la Vocea Romaniei lanseaza primul ei videoclip. 

Odata cu lansarea single-ului “Tu”, Oana Radu a surprins publicul cu o mega-schimbare de look. "A fost, in primul rand, extrem de emotionant pentru ca este primul meu videoclip. Cred ca toti artistii au visat sau viseaza la aceste momente prin care trec eu. Mi-as dori sa pot descrie in cuvinte ceea ce am simtit cu adevarat. Totul a decurs ca la carte. Nu au aparut incidente neprevazute, pentru ca organizarea a fost foarte buna. Singura mea problema era frigul", declara Oana Radu.

"Doar vocea conteaza!" Completeaza formularul de inscriere aici 

 

 

Videoclipul regizat de catre Alex Ceasu a fost filmat intr-o locatie din Bucuresti, pe parcursul a 24 de ore, decorul fiind in concordanta cu mesajul piesei.

 

 

De make-up s-a ocupat Loredana Marin, hair-stylingul ii apartine Alexandrei Molea, iar designul vestimentar a fost realizat de Bogdan Popescu & Gya (Bowtique). Piesa, cu influente reggae si hip-hop, este compusa de catre Oana, Dr.Mako si Eli si vorbeste despre dezamagirea si suferinta cauzata de o relatie de dragoste.

 

FULLSCREEN
Oana Radu lanseaza videoclipul piesei "Tu". 
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO