• PRO TV
  • Oana Radu, adevarul despre tenul ei. Ce ascunde cantareata sub straturile de machiaj

Oana Radu, adevarul despre tenul ei. Ce ascunde cantareata sub straturile de machiaj

Oana Radu, adevarul despre tenul ei. Ce ascunde cantareata sub straturile de machiaj

Oana Radu, o fosta concurenta din primul sezon de la "Vocea Romaniei", revine cu o noua surpriza, dupa ce a uimit pe toata lumea cu noul ei look.

Oana a ajuns de nerecunoscut in mai putin de sase luni. Tanara de 20 de ani a reusit sa slabeasca 50 de kilograme in timp record, dupa ce replica unui baiat pe care l-a intalnit intr-un cerc de prieteni a pus-o pe ganduri.

Asemanata la voce, dar si la fizic, cu solista internationala Adele, aceasta ajunsese  anul trecut la o greutate de 120 kg. Acum are mai putin de 60 de kg si nu vrea sa se opreasca aici. Oana a marturisit ca vrea sa apeleze si la operatiile estetice pentru a se simti bine in pielea ei.

Oana Radu a tinut dieta Dukan si face sport zilnic: face o ora de aerobic plus o ora de aparate, cu ajutorul unui instructor. De curand, vedeta a publicat pe pagina de Facebook o imagine in care apare complet nemachiata, iar aceasta poza a fost o adevarata surpriza pentru fani. 


Oana Radu se va alatura echipei de la Ferma Vedetelor si va renunta pentru o lunga perioada de timp la confortul de acasa, la telefonul mobil si la internet, in favoarea unei experiente unice, o intoarecere la traditiile romanesti si la vremurile strabunicilor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni