Oana Radu a intors 4 scaune cu piesa “Turning tables” a lui Adele! VIDEO

Oana Radu <span style="color:#f00;">a intors 4 scaune cu piesa “Turning tables”</span> a lui Adele! VIDEO

O tanara a reusit performanta de a intoarce toate cele patru scaune ale antrenorilor de la Vocea Romaniei, cantand o piesa a celebrei Adele – Turning tables.

"Am foarte mari emotii, pentru ca altii mi-au spus ca am voce, dar nu mi-au dat note bune pentru ca sunt grasa!", a spus Oana inainte sa urce pe scena de la Vocea Romaniei.

Cu tine poate sa inceapa si in Romania genul asta muzical – soul”, i-a spus Marius Moga.

Ti-ai pus sufletul pe tava si mi-a placut ce am vazut, te potrivesti foarte bine in echipa mea”, a incercat si Smiley, la randul lui, sa o convinga sa il aleaga pe el.

Si acum am fluturasi in stomac, ai cantat foarte frumos”, au fost cuvintele cu care Lore a felicitat-o pe Oana Radu, care era vizibil emotionata de reusita ei.

Pana acum doua minute eram atat de emotionata, ma gandeam ca nu se va intoarce nimeni”, a spus ea si, pana la urma, l-a ales pe Moga.

Auzi o voce frumoasa si te intorci. Nu te mai gandesti la imagine. Sunt atatia oameni la marketing si PR incat nu prea mai e nevoie sa ai un anume look. Adele a reusit sa rupa America in doua, are o voce care te face sa uiti de restul ingredientelor cu care oamenii s-au obisnuit sa le gaseasca la un popstar”, a spus Moga despre noua concurenta din echipa lui.

Promit ca slabesc daca nu ma dau afara la primul duel!”, a spus Oana Radu in culmea fericirii, dupa ce a iesit de pe scena.

Vezi AICI cum a cantat “Turning tables”!

Vezi INTEGRAL emisiunea Vocea Romaniei pe voyo.ro!

Facebook.com/VoceaRomaniei

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni