• Emisiuni
  • Vocea României
  • O concurenta de la "Vocea Romaniei" a reusit acolo unde Mariah Carey s-a facut de ras. Artista rareori atinge bine o nota. Varianta romancei, perfecta

O concurenta de la "Vocea Romaniei" a reusit acolo unde Mariah Carey s-a facut de ras. Artista rareori atinge bine o nota. Varianta romancei, perfecta

O concurenta de la "Vocea Romaniei" a reusit acolo unde Mariah Carey s-a facut de ras. Artista rareori atinge bine o nota. Varianta romancei, perfecta

Mariah Carey este una dintre cele mai bune voci ale industriei muzicale internationale si totodata una dintre cele mai solicitate cantarete in perioada de Craciun.

Renumele ei a facut ca Mariah Carey sa fie invitata sa cante la ceremonia de aprindere a instalatiei luminoase de Craciun saptamana trecuta, in Washington DC.

Insa desi toti asteptau un spectacol superb din partea ei, diva in varsta de 43 de ani s-a facut de ras cu o interpretare nedemna de succesul melodiei "All I Want For Christmas".

Niciodata n-a fost mai simplu sa castigi un iPad. Descarca si tu aplicatia unica "Vocea Romaniei".



Cu un look impecabil, Mariah Carey a incercat sa atinga notele care o transforma intr-unul dintre cei mai bine platiti artisti din perioada sarbatorilor, insa a esuat lamentabil. Constienta de gafa, cantareata nu a putut decat sa schiteze un zambet.

La polul opus s-a aflat Denisa Mosincat, la "Vocea Romaniei". Concurenta lui Horia Brenciu a reusit sa stranga toate laudele antrenorilor pentru prestatia ei.

"Bravo, imi place tehnica ta, ai dus piesa bine pana la final", i-a spus Marius Moga. "Foarte frumos momentul tau. Mi-a placut mult. A fost proaspat", a completat Smiley.

"Ne-ai demonstrat ca poti sa si canti, sa si dansezi. Si nu a fost un cantec usor", a remarcat la randul ei Loredana, iar Brenciu a incheiat pledoaria: "Denisa este ca zambetul pe care sa-l ai de sarbatori. Ea este sarbatoarea in sine, ea este Craciunul".


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni