Nu se astepta la asa ceva din partea lui. Cum l-a dezamagit Smiley pe Cabral

Nu se astepta la asa ceva din partea lui. Cum l-a dezamagit Smiley pe Cabral

Smiley a fost invitat luni seara in Casa Ibacka, la AcasaTV. Acolo, antrenorul de la "Vocea Romaniei" a reusit sa faca impresie, asa cum numai el stie.

Dupa o seara petrecuta intre prieteni, Cabral nu s-a putut abtine si a dat tot din casa, pe blogul lui personal.

"E ingamfat? Inainte nu era. Ne stim de multi ani si pentru ca visul meu ascuns este sa fac muzica la un moment dat, m-am uitat constant la ce face, probabil ca si el la ce fac eu. Pot spune cu mana pe inima ca nu era ingamfat deloc. Ba chiar din contra, era intotdeauna elegant, bine crescut, la locul lui", a povestit Cabral.

"Pai si-atunci cum de te-a dezamagit, a devenit ingamfat intre timp?", a continuat el.

"Ei bine… Da, dezamagirea din zona asta vine. Pentru ca individul este si mai putin ingamfat decat il stiam. Are si mai mult bun-simt decat inainte. Este si mai elegant. Are un stil de-a pune lucrurile atat de calm, de cald, de linistit… incat, daca respecti sablonul care se aplica majoritatii celor din soubizul nostru, el… e din alta tara", crede Cabral.

"M-a dezamagit pentru ca… stai ca mi-e greu sa zic asta… pentru ca pur-si-simplu… hai ca trebuie s-o zic… m-a dezamagit pentru ca aseara in Casa Ibacka mi s-a parut ca e mai bine crescut, mai elegant si mai simpatic chiar si decat mine. Na, c-am zis-o! Stau mandru in centrul universului meu si ma uit la individul asta si vad ca pe alocuri e chiar mai bun decat mine. Pai cum sa nu te ia dezamageala?!", a marturisit prezentatorul de la AcasaTV.

Smiley te invita pe 1 Decembrie, de la 20:30, la primul show LIVE din acest sezon de "Vocea Romaniei", la ProTV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni