• Emisiuni
  • Vocea României
  • "Nu-i femeie, nu-i bai". Asa suna refrenul piesei "No Woman, No Cry" in varianta lui Vizi Imre

"Nu-i femeie, nu-i bai". Asa suna refrenul piesei "No Woman, No Cry" in varianta lui Vizi Imre

"Nu-i femeie, nu-i bai". Asa suna refrenul piesei "No Woman, No Cry" in varianta lui Vizi Imre

In aceasta dimineata, Bogdan Nicolai si Gicu Andreescu au petrecut o ora impreuna cu unul dintre fostii concurenti ai emisiunii “Vocea Romaniei” difuzata la ProTV, preferatul lor dupa cum au marturisit amandoi: Vizi Imre.

Artistul a povestit cum a fost viata lui inainte si dupa ce s-a inscris la emisiune, acum avand concerte in toata tara, nu doar in Targu Mures.

El a povestit cum la 14 ani a invatat sa cante la chitara si cum a devenit mai tarziu profesor suplinitor, predand desen, muzica, educatie civica si istoria minoritatilor si cum la muzica facea studii de caz in sala de clasa si le vorbea copiilor despre toate stilurile muzicale. Are si propriile compozitii muzicale si Vizi nu a ezitat sa interpreteze una dintre ele, spre incantarea celor doi DJ.

El a promis ca atunci cand isi va lansa oficial prima piesa si primul album va veni in premiera la Alarma ProFM pentru a vorbi despre ele.

Ascultatorii care au fost pe receptie de la ora 09:00 au putut sa il auda pe Vizi cantand si prima melodie pe care el a invatat-o la chitara in copilarie, o piesa de la BUG Mafia si una dintre preferatele lui de la “Vocea Romaniei ” – “No Woman, No Cry”. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni