• PRO TV
  • Nu ai spune ca a nascut! Shakira isi etaleaza corpul perfect in cel mai mulat si decupat body pe care il putea purta

Nu ai spune ca a nascut! Shakira isi etaleaza corpul perfect in cel mai mulat si decupat body pe care il putea purta

Nu ai spune ca a nascut! Shakira isi etaleaza corpul perfect in cel mai mulat si decupat body pe care il putea purta

A devenit pentru prima oara mamica anul trecut, insa Shakira nu si-a lasat cariera pe planul secund. Cantareata a lansat melodia "Can't remember to forget you", un duet cu Rihanna, si acum filmeaza videoclipul piesei.

Cateva imagini surprinse pe platourile de filmare ale clipului o infatiseaza pe artista in varsta de 36 de ani in tinute provocatoare. Imbracata intr-o rochie rosie, franjurata, cu pantofi cu toc foarte inalt, iar apoi intr-un body negru, mulat si decupat, Shakira arata ca sarcina nu si-a pus deloc amprenta asupra siluetei sale.

Single-ul "Can't remember to forget you" va fi inclus pe viitorul disc semnat de Shakira si, probabil, va fi un adevarat hit, mai ales ca este o colaborare cu un alt nume sonor in industria muzicala: Rihanna, cea care nu este obisnuita cu escul. 

Pe de alta parte, Shakira se pregateste sa revina in juriul "The Voice USA" in sezonul al saselea al emisiunii, alaturi de Usher, Blake Shelton si Adam Levine. Show-ul va debuta la NBC pe 24 februarie, informeaza huffingtonpost.com.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni