• Emisiuni
  • Vocea României
  • Nu a mai aparut niciodata asa pana acum. Vedeta care si-a expus trupul intr-un costum de baie minuscul

Nu a mai aparut niciodata asa pana acum. Vedeta care si-a expus trupul intr-un costum de baie minuscul

Nu a mai aparut niciodata asa pana acum. Vedeta care si-a expus trupul intr-un costum de baie minuscul

Oana Tache este noul reporter special de la "Vocea Romaniei". Va intra in camera concurentilor pentru a aduce cele mai calde reactii, emotii si trairi ale acestora in prim plan pentru ca "job-ul" de V Reporter presupune sa fii ochii si urechile publicului in culise, atat in direct la Vocea Romaniei, dar si on-line pe vocearomaniei.protv.ro.

In vara, Oana a fost intr-o vacanta in Grecia, plajele din Lefkada au vrajit-o pur si simplu, iar clipele de relaxare au fost numai bune pentru a o ajuta pe vedeta sa faca fata cu brio proiectelor in care este implicata in acest an.

Cele mai bune momente de vineri seara sunt aici - VIDEO

Show-ul "Vocea Romaniei" este integral pe Voyo

"Mi-am incarcat bateriile pentru noul sezon de la Vocea Romaniei. A fost o saptamana plina de distractie cu prietenii - am facut snorkeling si ne-am plimbat cu salupa, am vizitat Kefalonia, Itaca, Insula Scorpio. M-am indragostit de plajele din Lefkada - Katziki Beach e un adevarat fenomen al naturii -  stanca are peste 100 de metri inaltime si da direct in mare. A fost fantastic! Acum abia astept sa inceapa LIVE-urile de la Vocea Romaniei!", a marturisit V Reporterul.

Fenomenul Vocea Romaniei depaseste ecranul televiziorului. Orice roman poate incerca experienta Vocea descarcand aplicatia “Fii Antrenor” din App store si Google Play.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni