• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cine este noul jurat de la Romanii au talent. Smiley a fost cel mai impresionat: "Este o voce care te bantuie, te zguduie, te infioara, te emotioneaza"

Cine este noul jurat de la Romanii au talent. Smiley a fost cel mai impresionat: "Este o voce care te bantuie, te zguduie, te infioara, te emotioneaza"

Cine este noul jurat de la Romanii au talent. Smiley a fost cel mai impresionat: "Este o voce care te bantuie, te zguduie, te infioara, te emotioneaza" <span style="font-size: 12px;"> </span>

Ascensiunea romanilor talentati continua! Un nou coleg li se alatura Andrei si lui Andi la masa juriului “Romanii au talent”.

Romani talentati, suntem gata de un nou sezon plin de personalitate, emotie, curaj, talent in forme diferite! Intreaga echipa va porni in octombrie cautarile pentru noii eroi nationali, care vor fi prezentati intregii tari in primavara anului viitor.

Smiley declara in premiera despre noul jurat al celui mai tare show de divertisment din Romania: “Este o voce care te bantuie, te zguduie, te infioara, te emotioneaza! Iar cand ii vezi fata, incremenesti!”

In completare, Pavel Bartos adauga plin de entuziasm: “Transant, imprevizibil, spumos, cu experienta, impertinent de pertinent. Iata noul jurat Romanii au talent! Lui ii spun, bine ai venit, iar concurentilor le urez bafta, pentru ca au nevoie.”

Bebe Cotimanis, unul dintre cei mai indragiti actori de la noi si totodata "vocea" ProTV, porneste alaturi de Andra, Andi, Smiley si Pavel Bartos in cautarea celui mai talentat roman.

Popor talentat sa nu zici ca nu te-am anuntat! Au inceput inscrierile pentru noul sezon Romanii au talent si avem nevoie de tine!

Scoate-ti talentul din casa si inscrie-te aici. In sezonul 5 TU esti eroul nostru!

Pana in octombrie cand incepe caravana, romanii talentati se pot inscrie in continuare pe site-ul oficial al celui mai tare show de televiziune din istorie, romaniiautalent.protv.ro

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni