• PRO TV
  • Nicoleta Luciu: "Mi s-a cerut sa renunt la unul dintre tripleti". Marturisiri impresionante

Nicoleta Luciu: "Mi s-a cerut sa renunt la unul dintre tripleti". Marturisiri impresionante

Nicoleta Luciu: "Mi s-a cerut sa renunt la unul dintre tripleti". Marturisiri impresionante

Nicoleta Luciu a povestit in emisiunea Cancan TV, difuzata de luni pana joi, de la 22.00, pe AcasaTV, despre momentele grele prin care a trecut cand medicul i-a propus sa renunte la unul dintre tripleti, deoarece sarcina ii punea viata in pericol.

Nicoleta Luciu a vorbit despre greutatile prin care a trecut pentru a putea duce la bun sfarsit tripla sarcina, desi medicul ii recomandase sa renunte la unul dintre copii pentru a nu-si pune viata in pericol.

"Uterul meu era taiat de la prima sarcina si existau multe riscuri, asa ca medicul mi-a recomandat sa renunt la unul dintre copii. Nu am vrut, am preferat sa-mi risc viata . Mi-era teama ca daca pierd tripletii risc sa nu mai raman insarcinata niciodata", a declarat Nicoleta la cancan tv.

Cu toate acestea, bruneta a reusit sa aduca pe lume Tripletii, pe Kim, Kevin si Karoly, si spune ca cel mai mare vis al sau a fost sa aiba o familie.

"Am luat 47 de kilograme in greutate la sarcina cu tripletii. Medicul mi-a spus sa stau linistita, sa nu ma agit. Cel mai mare lucru pe care mi l-am dorit in viata a fost sa am familie, sa am copii", a afirmat ea.

"Am stat toata perioada la pat. Simteam ca innebunesc. Sunt o fire activa. in luna a 9-a de sarcina am vrut sa ma arunc de la etaj. Am facut Zona Zoster. Durerile au fost infernale, dar faci orice pentru copiii tai", a continuat bruneta.



Ea a vorbit si despre intentia de a se desparti de sotul ei, dupa ce acesta a inselat-o: "Am renuntat sa divortez, pentru ca sunt 4 copii la mijloc. Inca nu imi e comod ce s-a intamplat, dar relatia dintre noi e foarte ok. E adevarat ca dansul m-a facut sa trec mai usor peste povestea cu sotul meu. Nu cred ca m-ar mai insela vreodata! S-ar risca prea mult! Acum va trebui sa aiba rabdare, trebuie sa ma recastige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merita o a doua sansa. Ce a fost a fost! Zsolt se bucura de orice moment cu mine, inca lucram sa reinnodam si relatiile intime", a povestit Nicoleta.

Ascult-o cantand noua ei piesa, la Cancan TV:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni