• Emisiuni
  • Vocea României
  • Nici ea nu-si imagina cat de mult va arata la "Vocea Romaniei". A facut spectacol IN DIRECT: "Stiam eu ca trebuia sa-mi iau alti chiloti"

Nici ea nu-si imagina cat de mult va arata la "Vocea Romaniei". A facut spectacol IN DIRECT: "Stiam eu ca trebuia sa-mi iau alti chiloti"

Nici ea nu-si imagina cat de mult va arata la "Vocea Romaniei". A facut spectacol IN DIRECT: "Stiam eu ca trebuia sa-mi iau alti chiloti"

Izabela Simion are 19 ani, este studenta si este din Targoviste. A venit la "Vocea Romaniei" sa-si arate talentul muzical, dar a ajuns sa arate chiar mai mult decat atat.

Cine este marele castigator "Vocea Romaniei" 2012. Vezi clasamentul final

"Vreau sa se spuna despre mine ca sunt fata care a intors scaunul lui Brenciu", a afirmat Izabela inainte sa intre in concurs. "Imi doresc foarte mult sa castig", a adaugat ea.

Horia Brenciu a fost, de altfel, si singurul care s-a intors.

VEZI VIDEO CU MOMENTUL AICI:

"Je t'aime. Pot sa te pup?", l-a intrebat ea fericita pe antrenor, dupa care a urmat o scena absolut savuroasa.

Horia a invitat-o la dans, a strans-o tare in brate si apoi a luat-o in brate, oferind publicului si juriului o "priveliste" de neuitat.

Nimeni nu se astepta la replica fetei: "Stiam eu ca trebuia sa-mi iau alti chiloti", a afirmat ea, starnind amuzamentul general.

Show-ul "Vocea Romaniei" este INTEGRAL pe
Voyo.ro.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni