• PRO TV
  • Monica Anghel asteapta un copil

Monica Anghel asteapta un copil

Monica Anghel asteapta un copil

Aventurile familiei Lupu continua miercuri seara la Pro Tv intr-o noua editie a “Serviciului Roman de Comedie”. Ajunsa in arest, Madam Marga (Jojo) are surpriza sa constate ca Titel (Mihai Bobonete) vine dupa ea, insa refuza sa plece de la inchisoare cand aude ca fiica ei, Mioara (Monica Anghel), e gravida.

Situatia devine si mai complicata insa, pentru ca Titel a lasat doua femei insarcinate, atat pe Mioara (Monica Anghel), cat si pe Larisa (Lia Sinchevici). Ce se va intampla in “Clanul Lupilor”, telespectatorii Pro Tv vor afla miercuri, 23 noiembrie, de la ora 20.30, la “Serviciul Roman de Comedie”.

In aceeasi editie, SRC continua seria premiilor Boul de aur, de data aceasta premiind un francez care a furat doua batoane de salam, un excavatorist beat care a mers sa isi ia tigari cu tot cu utilaj dupa el, dar si pe primarul de la Cluj, care a reusit sa se faca de ras pe el, partidul din care face parte, dar si pe prim ministru (Claudiu Maier). Acesta ii va face chiar si o dedicatie, in spiritul ironic al serviciului condus de Toni Grecu: “Mi se rupe inima din mine,/ Mi se rupe inima cand te vad la DNA/ Cu tot cu sotia ta, primare!/ Ai strans mita de la toti,/ Ne-ai facut de ras pe toti.

La Guvern Emil Boc (Claudiu Maier) se intalneste cu un grup de manelisti care ii cer sa nu le mai aplice taxe pe drepturile de autor si vin si cu o dedicatie: “Domnul Emil Boc e ca o fiara,/ Ii fac dedicatie speciala/ Toti dusmanii lui sa plece afara,/ Sa raman el singur in tara.” Iar la scoala de asistente TV a Biancai Dragusanu (Aniela Petreanu), Vantu (Dragos Musat) tine un curs despre manipulare.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni